- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz
kapcs-ford #7333 üzenetére
Az a baj hogy ha már nagyobb beruházást tervezek akkor az nem notihűtő lesz hanem külső vinyó. Meg nem tudom hogy az a 3 venti is oda fújja e a levegőt ahova kell. Különböző elrendezés miatt nem tudom megéri e. Meg az 5-6000es árkategória az nem tudom mennyire dolgozik. 10k-ért meg nem fogok venni az tuti. De azért kösz az infót.
-
Nunder
őstag
Én ezzel nagyon is tisztában vagyok csak kérdezgettem és az eladók is azt mondják hogy nem sokat érnek. Én meg tényleg csak arra gondoltam hogy ráfújni egy kis levegőt hogy jobb legyen a hatásfok. Nameg nem is akarok 6k-t kiadni egy olyan cuccért ami nem is biztos hogy jó lesz a notira. Erre a célra tökéletesen megfelel egy 1000HUF os venti is. Ha az nem megy sokra akkor a hűtőpad se
-
Nunder
őstag
Üdv.
Olyan problémám van, hogy egy 12 vagy 14cm-es ventillátort szeretnék tenni a notebookom alá, hogy az alsó légbeszívóra fújja a levegőt. Ahogy nézelődtem azt tapasztaltam hogy a ventiknek az alap 3 tűs kivitelezésen kívül nincs más szabvány. Gondolnék itt arra, hogy USB-ről vegye fel az áramot. Kérdés: meg lehet e ezt oldani és ha igen akkor hogyan/milyen ventiből? Nem vagyok elektronikai zseni tehát ha bonyolult akkor lépésről lépésre szeretném. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Microsoft Edge
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest