- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
elite.cs11
senior tag
válasz
D-LAN|FuRioN #20826 üzenetére
Találtam többet is, csak mo-n nem lehetett venni sehol. Úgyhogy végül rendeltem egy Corsair Kit-et amazonról.
-
pacni120
tag
válasz
-
válasz
D-LAN|FuRioN #20828 üzenetére
Átalakítani át lehet, elég hozzá egy dremel és egy ügyes kéz (meg némi bátorság).
Akár x16-ot is lehet használni x1-ben, nekem van olyan lapom, amiben az x1 gyárilag nyitott végű és befogad hosszabb csatlakozókat.
A sebesség és kompatibilitás más tészta, tényleg jobban jár, (már ha nincs egyéb ismeretlen körülmény) ha eladja/visszaviszi és vesz helyette sata driveot.
-
törölt tag
válasz
Szabad nincs. Egy plusz lenne, de abban van a videokártya.
-
elite.cs11
senior tag
válasz
D-LAN|FuRioN #20809 üzenetére
Igen, arra gondoltam, csak nem hosszabbítót szeretnék, hanem simán új kábelt. Elég szűkös a hely, és még kell majd 2 extra kábel a 3080nak.
De most tényleg sehol nem lehet kapni corsair tápkábeleket? (Type 4 Gen 4)
-
pacni120
tag
válasz
D-LAN|FuRioN #20809 üzenetére
Persze, majd dobok róla egy fényképet! Sajna maga a ház nem túl "csajos" szóval a végeredmény is kérdéses, de magáról a festés műveletéről be tudok majd számolni.
-
pacni120
tag
válasz
D-LAN|FuRioN #20806 üzenetére
Szia!
Pont most vettem dupli color festéket, nekem kifejezetten minőségi hatást kelt (egy csajos gép a cél), ezzel fogok próbálkozni a gépházon.
Én is nagyon gyerekcipőben járok még a témában, de azt mondták a boltban, hogy kis csiszolás után mehet a buli. Műanyag alkatrészekre alapozót írnak, gondolom, hogy a festék oldószere nehogy megmarja a felületet. Ha nagyon melegedősek az alkatrészek, akkor lehet érdemes utána olvasnod a témának, vannak kifejezetten hőálló festékek is.
Az itthon egészen biztosan kapható, igen jó márka, ami eszembe jut az a "montana". Nagy nevű cég, végtelen a termékpalettájuk, elképzelhető, hogy van ennél jobb, de mellé tutira nem lőhetsz vele. Ha lett volna a boltban, ahol voltam én is azt vettem volna
Amúgy itt a topicban ha a rákeresel a festék szóra, elég sok poszt van a témában.Edit: most láttam, hogy a videóban is hőállóval fújja be a fickó.
https://jarmualkatresz.com/Hoallo-festek-650C-ig-feher-400ml-Motip
Ez pl. hőálló, de nekem gagyibb hatást kelt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged