- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Shkiz0 #20526 üzenetére
Szia!
Mihez ragaszkodnál jobban?
- Egyszerre egy színű világítás
vagy
- A szalag szegmensein különböző színek (mint a karácsonyfán) esetleg animációs megvilágítások (pl sötét szalagon körbefutó fény, körbefutóan erősödő fény stb)Ez meghatározza, hogy a sima RGB vagy a címezhető RGB típusból ajánljunk.
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
őstag
válasz Shkiz0 #20528 üzenetére
Na mondjuk ezt a kombót pont nem vettem sehonnan még visszanézve az előzményeim.
De kerestem neked egy eladót, ahonnan már vásároltam, és van neki ilyesmi.Az 5V 3pin-es termékek, illetve az ahhoz való tartozékok fognak érdekelni téged. ASRock Polychrome kompatibilitás fel van tűntetve. (Az a diffúzoros hasáb nekem is nagyon megtetszett, lehet kipróbálom)
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
Yeffy
veterán
válasz Shkiz0 #20548 üzenetére
koszi, ranezek. na, ez pont olyannak tunik, mint amit keresek!
esetleg magnesesben tud valaki?masik kerdes, kozben eszembe jutott, ha a kinezett kuckon alul, ahol a tapegyseg van, nincs oldalboritas, csak felette az elvalaszto, lehet azt valahonnan rendelni, vagy ki hogy potolna?
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
izee
őstag
válasz Shkiz0 #21381 üzenetére
Köszi, köszi a tippet, de ez nekem nem elég kicsi Nagyon széles pl.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest