- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tubica
senior tag
Én vettem a Tesco-ba ilyen ledcsíkot, meg hozzá tartozó panelt. Azt beraktam a gépbe, és nem kell szoftver, meg semmilyen ilyen alkalmazás.
Nyilván, ventilátornál, meg ram/hűtő RGB-je az már más téma. De megvilágításnál teljesen jó -
Tubica
senior tag
Sziasztok !
segítséget szeretnék kérni !
Adott egy Corsair RM750x tápegység !6600XT videó kártyát fogok beszerezni, mely 1x8pin-es tápegységet kíván.
Az lenne a kérdésem, hogy hol tudnék venni a tápegységhez olyan kábelt, amely kompatibilis a táphoz, és csak 1x8pin van a végén a jelenlegi 2x8 helyett (Igen, a kábelmenedzsment miatt szeretném)
Ez megy a tápegységbe --->
Ugye látszik, hogy az egyik hely üres. Ezért vagyok bizonytalan, hogy melyik lenne megfelelő nekem.Válaszokat előre is köszönöm !
Üdv. Tubica -
Tubica
senior tag
Sziasztok. Én egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hol lehet olyan rácsot beszerezni, ami a hangszórókon szokott lenni.
Nem a nagy lyukacsos, hanem a kicsi. Esetleg ha ez segít, airsoft szemüveg is olyanból van.Köszönöm.
Üdv. Tibi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Raijintek CRATOS 850 WHITE 80 PLUS Gold, 90% moduláris 5 év alza gar
- KERESEM! Thermaltake The Tower 300, 500
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest