- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
MrDerekas #20723 üzenetére
ertem.
igen, ahogy latom, ez sem sokkal vekonyabb, vagy hajlekonyabb, mint a mar eleve "keszen" kaphato Neon LED.a LED csikokbol akkor mar csak olyat kell keresnem, ami addressable. vagy varok oszig, es a pc-hez veszek majd ARGB HUB-ot, es ahhoz kotogetek ilyen LED szalagokat, vagy a fentebb linkelt Phanteks-bol par metert
koszi szepen, h valaszoltal!
-
Yeffy
veterán
udv,
olyat kerdeznek, h a par honappal ezelott erdeklodott "szinatmenetes LED", amit vegul sikerult talalni, most tudom beszerezni es installalni, viszont nem csak a leendo PC-mbe, hanem az iroasztalom szegelye kore is szeretnek.
mivel a gepvasarlast most eltoltam par honappal, de a LED csikot addig is hasznalnam, kellene valami olyan megoldas, mint ezek a klasszikus taviranyitos, adapteres, kontrolleres termekek, amit tudok PC nelkul is hasznalni hangulatvilagitasnak, amig meg nem epitem a gepet.
Olyat keresek, amin van ilyen "breathe", "fade", stb funkciok. 5 m-es kiszerelesben, de ilyen "tejuveg" jellegu a boritasuk, igy a szinatmenet biztositott.probalok keresgelni, egyelore nem sok sikerrel.
tudnatok javasolni termeket? vagy hogy hogy/mire keressek?
a 5 m LEDstrip lights with milk-transparent cover es hasonlo keresoszavak csak sima LED szalagokat hoznak fel, nem ezt a szinatmeneteset. -
Yeffy
veterán
válasz
MrDerekas #20562 üzenetére
esetleg ismerős, aki fémiparban dolgozik le is tudja gyártani. Ha barkácsolós vagy, lehet te is meg tudod oldani.
igen, sajna pont ez a baj, h egyik esete sem all fenn, utobbi leginkabb azert, mert nincs hozza szerszamommondjuk a fekete plexis otlet nem rossz, meggondolom. az a klasszik, "forditott L" alaku takaras lenne a legjobb, mint pl itt is lathato, kar, h ezt a femlapot/darabot magat nem lehet kapni.
na mindegy, majd valamit kitalalok. azert koszi
-
Yeffy
veterán
senki?
-
Yeffy
veterán
válasz
razorbenke92 #20557 üzenetére
ahh, ez nem jo hir!
nem a Mystic Light-hoz ragaszkodom, csak nehez szules utan 2-re lett leszukitve az alaplap lista, es mindketto MSI, nem feltetlen akarnam ujrakezdeni, max, ha kb ugyanazon arban mozognak.mi akkor a javasolt/jobban mukodo? Aura Sync? vagy a Giga-e?
-
Yeffy
veterán
válasz
razorbenke92 #20555 üzenetére
igen, azt kozben elfelejtettem emliteni, h ha flexibilis is, az elony.
common anode RGB - ez nem tudom, mit jelent, nem vagyok elektronikaban jartas, de hiszek neked.
szoval akkor a kerdes, milyen vezerlodobozt kell beszereznem, ha ezen ket deszka valamelyikevel szeretnek ARGB-t, a Mystic Appon (vagy mi annak a neve) keresztul vezerelni?
letezik ilyen eszkoz? a Phanteks vezerlo ezek szerint nem nekem keszult, csak azert nem fogok egy vagyont kolteni masik deszkara h ARGB kimenete legyen, ezeket sem volt egyszeru veglegesiteni -
Yeffy
veterán
válasz
razorbenke92 #20553 üzenetére
igen, ilyet linkeltem, es lett is azota alternativa, ketto is, igaz, nem magnesesek, az lett volna az igazi.
amit te linkeltel korabbi hsz-t, az azon levo ebayes termek nekem nem ugy tunik, h folyamatos lenne.ket alaplap is van, ami kozott vacilalok, ugy latom, mindketto tamogatja ezt a Mystic Light-ot, kerhetek ra megerositest?
B450 es X470 a ket jelolt. akkor ezekhez nem fog kelleni az a doboz? kicsit meg vagyok ezzel kavarodva, ugy latom, kicsit masabb a csatlakozoja a sima, valamint az ARGB-nek.
-
Yeffy
veterán
válasz
razorbenke92 #20551 üzenetére
igen, ezt lattam, de ezzel pont az a bajom, mint sok massal, h nem "folyamatosak" a szinatmenetek, hanem latszanak a LED-kockak, ami nekem nem tetszik.
az eloszor linkelt Phanteks szalag lesz az, amit keresek, talaltam meg Corsairben is, de az meg dragabb.
a vezerlos, illetve a tapot eldugos lemez oldalfalas kerdeseimre esetleg kaphatok valaszt?
-
Yeffy
veterán
illetve meg egy, bocsi
jol ertelmezem, most, h kicsit beleastam magam RGB ugybe, h ha olyan deszkam van, ami tamogatja a szoftveres RGB vezerlest (pl MSI Mystic Light), de nincs rajta ARGB csati, csak sima, egy ilyen dobozkaval "ARGB-sse" teheto?
-
Yeffy
veterán
válasz
Shkiz0 #20548 üzenetére
koszi, ranezek. na, ez pont olyannak tunik, mint amit keresek!
esetleg magnesesben tud valaki?masik kerdes, kozben eszembe jutott, ha a kinezett kuckon alul, ahol a tapegyseg van, nincs oldalboritas, csak felette az elvalaszto, lehet azt valahonnan rendelni, vagy ki hogy potolna?
-
Yeffy
veterán
válasz
Pubszon #20546 üzenetére
Sziasztok,
magneses LED csikot keresek, de olyat, ami ugy van burkolva/megoldva, hogy a ledek "kockai" nem latszanak, es "folyamatosabb" a feny atmenet ket LED kozott. Ezaltal olyasmik, mint a regebbi neonok 10+ evvel ezelottrol.
Ilyesmire gondolok, nem tudom, mennyire ertheto, amit makogok.Kaphato hasonlo/masik markatol, vagy csak ez letezik? ARGB vezerleshez keresem.
Ez tetszene, csak picit rovidnek tunik, meg lehetne olcsobb.Bocsi, nem valasznak ment!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gumi és felni topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged