Új hozzászólás Aktív témák
-
cool13
őstag
válasz
ViiiiktorOC #14233 üzenetére
Ha a sziló kibír egy akvárium összeragasztását akkor itt sem lehet gond szerintem. De csavarozni és ezzel is szokták összerakni.
-
Viktoár
addikt
válasz
ViiiiktorOC #14050 üzenetére
Szia
Ez első osztályú rajz,köszi szépen.Minden rajta van ami nekem kellhet.
Nagyjából ilyen méretekkel vázoltam fel én is bár a lyukak kicsit máshol helyezkednek el mert a jelenlegi lapomhoz kalkuláltam.
Köszi szépen.
-
Viktoár
addikt
válasz
ViiiiktorOC #14047 üzenetére
Szia
Hát bizony sokat segítene ha leírnád,lenne honnan elindulnom.Ma nagyjából felvázoltam hova mekkora lyukat kéne vágni,de jobb ha van viszonyítási alap.
-
xmasterteam
tag
válasz
ViiiiktorOC #13770 üzenetére
Sajnos egyikkel se tudok szolgálni, de régen én is akartam plexizni a mostani gépházam. Persze én megvágtam volna és csavarokkal, vagy üvegragasztóval gondoltam el a rögzítést. Viszont, ez se rossz megoldás amit mondasz, csak ide már barkács kéne. A helyedben úgy oldanám meg, hogy vennék egy akkora plexit, amekkora az oldallapod, és a plexit meg úgy rögzíteni, hogy vagy rácsavaroznám a plexit a gépházra( pontosan oda ahova az oldallap megy rá a gépházra) vagy vennék párszáz forintért egy zsanért (akár egy közeli vas boltban), és megpróbálnám rácsavarozni, vagy ragasztani a gépház hátuljára, majd a plexire, és készen is van a nyitható-csukható plexis oldallap, előre meg raknék egy mágnest ( amit úgyszintén a gépházra is), hogy behúzza a plexit...
Bár még ilyet nem csináltam, de szerintem beválna.
Zsamolzsa: Próbáltad már levenni a venti fordulatszámát, esetleg a műanyag burkolatot róla? Nekem segített az nvidia karimon. -
mr_ricsi
veterán
válasz
ViiiiktorOC #10279 üzenetére
"mondjuk végigmértük az összes csatit, de egyiknél se volt 12v-nál több."
Amikor mértétek, a kocsi motorja nyilván nem működött. A kocsi akkuja 12-12,6V-ot ad, a generátor viszont 14-14,4-et."És ott amikor keresgéltük h melyik a 12V + és - ága akkor ment tönkre a venti."
Próbálgattátok, hogy melyik két vezeték között pörög a venti?
Ha a kocsi CAN-BUS rendszerű, akkor ilyen próbálgatással ki lehet nyírni a body control modult, ami olyan 70ezertől pár millióig terjedő összegből javítható." Venti meg akkor kuka?"
Igen. -
mr_ricsi
veterán
válasz
ViiiiktorOC #10264 üzenetére
"Autóba akartuk haverral beépíteni."
Az autóban a generátor 14-14,4V-tal tölt, ami kicsit magasabb, mint a 12V. Emiatt meg kell nézni a venti adatlapját, hogy bírja-e. Ha nem, akkor 3 db soros szilicium diódával érdemes lenne ejteni a feszültséget. (És ezek a fordított polaritás ellen is védenének.) -
moha21
veterán
válasz
ViiiiktorOC #10264 üzenetére
PC ventik 1 irányba forognak, de nem szoktak tönkremenni, ha fordítva kötik rá a polaritást csak nem csinál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest