- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmasterteam
tag
válasz
ViiiiktorOC #13770 üzenetére
Sajnos egyikkel se tudok szolgálni, de régen én is akartam plexizni a mostani gépházam. Persze én megvágtam volna és csavarokkal, vagy üvegragasztóval gondoltam el a rögzítést. Viszont, ez se rossz megoldás amit mondasz, csak ide már barkács kéne. A helyedben úgy oldanám meg, hogy vennék egy akkora plexit, amekkora az oldallapod, és a plexit meg úgy rögzíteni, hogy vagy rácsavaroznám a plexit a gépházra( pontosan oda ahova az oldallap megy rá a gépházra) vagy vennék párszáz forintért egy zsanért (akár egy közeli vas boltban), és megpróbálnám rácsavarozni, vagy ragasztani a gépház hátuljára, majd a plexire, és készen is van a nyitható-csukható plexis oldallap, előre meg raknék egy mágnest ( amit úgyszintén a gépházra is), hogy behúzza a plexit...
Bár még ilyet nem csináltam, de szerintem beválna.
Zsamolzsa: Próbáltad már levenni a venti fordulatszámát, esetleg a műanyag burkolatot róla? Nekem segített az nvidia karimon. -
xmasterteam
tag
válasz
xmasterteam #13759 üzenetére
Sry, de túlléptem a szerkesztési időt. Most nézem hogy a lap nem támogatja az sli-t/ crossfirex-et. Akkor nincs más megoldás, vagy eladod a lapot, vagy a hangkártyát.
Szerk: Az a baj ha PCIex16-os is akkor se tudnád berakni mert 1 db PCIex16-os slottod van a lapon a lenti 2 meg PCIe x8-as. Tehát ha PCIex-es akkor talán, de enyhén kétlem hogy elférne.
-
xmasterteam
tag
válasz
PumpkinSeed #13758 üzenetére
Na így már világosabb. Hát akkor nem fog elférni, mert ugye a hangkari az PCIe x1-es, ha jól gondolom.. hmm, és ha a vgát a legalsó slotba rakod?
-
xmasterteam
tag
válasz
PumpkinSeed #13756 üzenetére
Nem tudom milyen lapról van szó, és hogy pcie csatis e a hangkarid, meg egyáltalán a lapod, de próbáltad már megfordítani a 2 hardvert? Szóval a vga-t rakod alulra és a hangkarit meg felülre? A másik hogy milyen kártyád van? Ha magasított, nem low profilos, akkor megpróbálnák beszerezni egy low profilos vgát, és úgy megpróbálni. De ha többet írnál le a lapról akkor biztos tudnám hogy mi legyen a teendő.
-
xmasterteam
tag
Jól gyanítod, mert ha jól látom akkor a ledek négyesével vannak kötve, úgy hogy mind 4 led után egy kis ellenállás van, egyedül ahol a +- vezeték van ott 1 led van , utána jön a többitől különböző ellenállás, majd 3 led következik utána, ellenállás, majd négyesével következik a sor. Amit meg mondtál az nem hülyeség, lehet hogy kipróbálom, csak nem tudom hogy hol tudok szerezni hasonló ledeket.Bocsi, de a telóm jobb képet nem tud.
-
xmasterteam
tag
Lompos48 : Ezzel tisztában vagyok
PHM: Én ezt gépbe szeretném be építeni, csak sok olyat hallottam hogy ezt meglehet oldani úgy hogy az RGB színeket is tudja. Ha viszont ennyi munkával jár, és többe kerül mintha külön vennék kék ledet, akkor inkább hagyom az egészet, csak örültem volna, ha sikerül. kevés költséggel megvalósítani.Köszi a gyors válaszokat!
-
xmasterteam
tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem, de lehet hogy nem jó topikba teszem fel, de remélem hogy valaki tud nekem segíteni. Egy autónak a hátsó lámpájából kiszedtem egy féklámpa ledsort. A lényeg hogy úgy néz ki mint amiket lehet venni boltban( nyák stb ellenállások, ledek) csak ezen 28 led van. A kérdés az hogy ezt meglehetne csinálni RGB szín variációként is? Mert ugye ez pirosan ég, de nekem kék ledfény kéne, és ezért nem szeretnék külön kiadni kék ledre pénzt. Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest