- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
zetecR #17247 üzenetére
pedig nem butaság, pl. utólag beépített autórádiók esetében jó, ha úgy kötik be az egészet, hogy teszem azt, gyújtás hiányában áramtalanítsa a fejegységet /erősítőt (ha van), vagy jelen esetben bármilyen fogyasztót, amit a szivargyújtó aljzatba dugtunk...
(jártam már párszor úgy, hogy az akksit a hifi 0-ra leszívta, és tologathattam a vasat...) -
imibogyo
veterán
-
imibogyo
veterán
válasz
zetecR #17235 üzenetére
Laikusként annyi ötletem van, hogy ezt a mikrokacsolót vezesd ki valahova a műszerfalra egy nem túl látványos helyre és már kész is vagy. De majd jön valaki elektromos szaki és lehet megmondja a tutit.
Simán, ha "töltőn" van a GPS (értsd kap tápot az autótól) majd a gyújtást elveszed nem ajánlja fel a készenlétet az érintőkijelzőn? Nekem azt csinálja leveszem a gyújtást és feldobja, hogy "Folytatás", "Készenlét", vagy "Kikapcsolás" közül akarok-e választani. Ha a készenlétet választom, akkor a gyújtás visszaadását követően ott folytathatom, ahol abbahagytam (kis várakozással persze).
Az a baj, hogy ezt a két másodperces időzítést nehéz megoldani. Mert ha csak valamit "nyitni", vagy "zárni" kellene, akkor azt egy egyszerű relével is meg lehetne oldani, de ugye nálad ennek úgy kellene működnie, hogy 2 másodpercig "zár", majd annak ellenére, hogy továbbra is kapja a delejt mégis el kellene engednie ezt a kapcsolatot. Leállításnál meg ugye ennek a fordítottja kellene, vagyis elveszed a tápot tőle, de neki még 2 másodpercig zárnia kell ezt az áramkört, majd csak utána engedheti el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest