- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
LuzZzer
tag
-
X@b3e
addikt
Próbáltam, shhajna nem megy ilyen könnyen
Esetleg más 5let?!?
Bővebben: link -
And
veterán
''mindenképpen a motoros megoldás lenne jó, mert szerintem látványos, és elég egyszerűnek tűnik, csak azt nem tudom, hogy kell megcsinálni...''
Tessék: Bővebben: link. Ha ettől sem ijedsz meg, akkor nyert ügyed van..
-
And
veterán
Az első kérdésedre: szerintem az úgy jó, nem cseszel el vele semmit, de nem is lesz pontos. Látványelemnek biztos megfelelő, de ne nagyon várj tőle finom felbontást. Talán tizedvoltos mozgást észrevehetsz vele, de akkora változások figyelésére a digitális kijelzésnél nincs jobb. Ha dizájnos műszert akarsz, akkor lehet, hogy valami szervizben, vagy börzén kéne guberálnod bontott indikátort. Az újak elég drágák, és kis méretben lehet, hogy csak vacakokat kapsz, de azoknak is utána kell járni. Érdekes ez a trend. Régebben mindent digitális kijelzőn akartunk látni, most meg az analóg indikátor a menő ...
IR-vezérléshez: ez viszont eléggé mikrovezérlős téma. Ha a távirányító adott (márpedig eléggé egy kaptafára készülnek, már ami a moduláló jelalakot/protokollt és a vivőfrekit illeti), szükséged lesz egy egyszerű, olcsó vevőmodulra, pl. TSOP17xx, 18xx sorozat. A jelek dekódolásához viszont egy kontroller ajánlott, ami egyben motorvezérlő is lehet. A mechanikus potméter helyett esetleg használhatnál valamilyen elektronikus potit is, több cég is gyárt ilyeneket, mint pl. a Dallas Semiconductor DS1669-ese (10, 50, 100 kohm-os kivitelben). Ezek egyik tipikus alkalmazása a hangerőszabályozás. Biztosan olcsóbb a motorvezérelte, áttételes, mozgó alkatrészeket tartalmazó potméternél, amit házilag összehozni szvsz. nem nagyon érdemes (venni meg nem tudom mennyire lehet). Egyedüli szépséghibája az elektronikus potinak, hogy azt nem tudod tekergetni (bár arra is van megoldás, mondjuk körbeforgó impulzus-jeladó segítségével, az könnyen beszerezhető). -
T_bee
aktív tag
valmi ezekhez hasonló röögzítést:Bővebben: link , mer rezeg a ház a vinyóktól, de 3,5Kt ezért kissé sokallokdarabonként.
-
aton-hawk
tag
itt a link, ehhez hasonlóm van:
Bővebben: link
Köszi...meglesz -
aton-hawk
tag
Szia
Igen...úgy néz ki
Aham...még jó, hogy nemrég vettem egy multimétert, de megmondom őszintém, egy picit sem konyítok hozzá. Melyik a szakadásvizsgálat angolul?
Típust sajnos nem láttam. Éppen lomexben voltam, és ha ott jártam, vettem egy párat, mert tetszett.
Amúgy thx a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest