- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
válasz
XXArcAngelXX #16490 üzenetére
Veszel 2db 12-es ventilátor adapter(tolcser), hozza 120mm-es legszalito csovet, 2db bilincsel rarakod, szerintem kivitelezheto siman.
-
XtremLor
őstag
válasz
razorbenke92 #16487 üzenetére
Itthon nem talaltam mashol, egy email-telefon utan kiderul tudnak e szerezni....az angol nevet nem veletlen irtam oda, ha mas nem arra rakeresve a google kidob jopar kulfoldi webshopot.
-
XtremLor
őstag
válasz
XXArcAngelXX #16485 üzenetére
120mm-est special nem talaltam, csak 80-ast.
CABLEMATIC Evercool Flex ( -
XtremLor
őstag
válasz
Moretimer #16482 üzenetére
Van tobb darab igy ha az egyikkel gond lesz arrol leszedem majd, akkor kap max uj lapatot
A matrica alatt nem sok minden van, kozepen egy pici magnes volt na ezt kiszedtem alatta teljesen burkolva, es oldalt van egy kis resz kivagva, de ott is csak par alkatresz latszik...A tippeket koszonom!
-
XtremLor
őstag
Hi
A mai napon sikerult ledaraltatnom a swif2 venti par lapatjat, arra gondoltam belenezek akkor, hogyan tudnam szetszedni hogy ne csesszem szet jobban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged