Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
superecneB #9370 üzenetére
"Van esetleg ötleted ha már "kidobtam" egy kis pénzt erre az AC/AC adapterre"
(Az AC-AC 'adapter' közismertebb neve: transzformátor. Tehát vettél egy bedobozolt 24V-os hálózati trafót, ezek szerint nem túl olcsón..
Mod.: 24V-os halogén spotlámpákhoz például tökéletes, természetesen a trafó terhelhetőségén belül. )
-
válasz
Csatit lenyisszantani, lecserélni a legkevesebb.. ahoz gány esetén még páka se kell...
24 volt AC.. hát.. nem tudom szerintem nem sok mindenre.. esetleg próbáld meg elpasszolni, hátha kell valakinek...
-
válasz
Háát.. ha kap egy normális méretű bordát, akkor akár igen...
Amit linkeltem táp (második 2000ft ért) nem lenne jó? nincs vele gond, nem kell "barkácsolni".. és nem kerülne sokkal többe, mintha megvennél mindent. (gratz, kondi, stab ic..esetleg egy jó kis hűtőborda.. és a munkaidő)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Battlefield 2042
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest