Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soseee
csendes tag
válasz
atesss
üzenetére
Ha low-cost terméket keresel, akkor itt van ez a Praktikerből. Alapból van benne elég sok cucc (vágó, csiszoló fej stb...) Nem nagy durranás, de nekem ilyen van és már jóideje megy. Néha akcióban 1500HUF környékén ezt is meg lehet fogni hozzá. A fekete "szénszálas" korongból van benne kb 20-25db, elég jól lehet vele fémet vágni. A többi köcöle is jó valamire
(mondjuk a csiszolófejek a fémmel nincsenek jó viszonyban, de műanyagra, fára elég jól használható)
Ha a normál árát nézem, akkor a kettő együtt nincs 10k HUF.Én ennyivel széjjelvagdaltam a gépházamat + apám a fugát szedte ki a csempék közül és még van benne korong bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(mondjuk a csiszolófejek a fémmel nincsenek jó viszonyban, de műanyagra, fára elég jól használható)