- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soseee
csendes tag
válasz
atesss #12979 üzenetére
Ha low-cost terméket keresel, akkor itt van ez a Praktikerből. Alapból van benne elég sok cucc (vágó, csiszoló fej stb...) Nem nagy durranás, de nekem ilyen van és már jóideje megy. Néha akcióban 1500HUF környékén ezt is meg lehet fogni hozzá. A fekete "szénszálas" korongból van benne kb 20-25db, elég jól lehet vele fémet vágni. A többi köcöle is jó valamire
(mondjuk a csiszolófejek a fémmel nincsenek jó viszonyban, de műanyagra, fára elég jól használható)
Ha a normál árát nézem, akkor a kettő együtt nincs 10k HUF.Én ennyivel széjjelvagdaltam a gépházamat + apám a fugát szedte ki a csempék közül és még van benne korong bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 10
- Formula-1 humoros
- Villanyszerelés
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-roller topik
- Drón topik
- További aktív témák...
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest