- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
Igen, ezt más is írta még talán a telekomos topikban is, mint Domino Maraton kiváltandó, mert ár/érték arányban valóban jó. Ha jól rémlik, 1-2 fórumtárs kipróbálta és a sebességre eléggé panaszkodtak. De nem kerestem/olvastam vissza ezügyben, csak így emlékszem.
Még a Roamless-t próbálom, az elvileg soha nem jár le. Nemzetközi kimenő (voip, az appjából) hívás is kezdeményezhető róla. Ilyenkor angol számmal megy ki a hívás, de nem visszahívható. Az app és a hívás természetesen más telóról és wifin keresztül is megy. Sok értéke nincs, de normál telefont felhívni jó lehet.
Ami még tetszik benne, hogy webes felületen is jól láthatók a lényeges információk, nem kell feltétlenül applikáció is hozzá. Valamint hogy az applikációnak nem probléma a rootolt telefon, ez utóbbi csak nekem érdekes.
A belga Proximus szolgáltató van mögötte, azaz belga IP címet ad. Itthon viszonlag jó sebességeket mérek vele, 5G-re is felmegy. Jövő hónapban majd tesztelem Eu.-n kívül is, ha minden igaz. Ha jól emlékszem van próbaegyenleg is és az esimet ingyen kiadja. Hotspot is megy vele ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest