Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
válasz
losslessonly #153 üzenetére
Van értelme én bnesim-et használok 0.95 USD a havi 1 GB de be lehet állítani hogy automatikusan töltsön fel ugyanennyiért ugyanennyit ha 200 MB alá esik a keret. Így is olcsóbb mint 2600 Ft és ingyen jár a VPN hozzá ami nagyon jó gyors. APN-t át kell állítani feltétlen globaldata-ra és akkor Holland IP a kilépési pont. Egyetlen egy hátránya van a külföldi IP-nek amit tapasztaltam, hogy a Metro Expressz Kassza nem megy csak magyar IP-vel. Ezt az áruházban tapasztaltam és kb fél órámba került mire rajöttem mert az app teljesen más hibaüzenetet dobott.
-
whbear
senior tag
Gondolom érdemes kipróbálni ezeket az eSIM csomagokat valami pár dolláros plannal, aztán mehet ez:Mobimatter.com 35 GB
Ennek az a nagy előnye, hogy ha egy hónapban kell 20 GB, de az év többi részében szinte semmi, csak útközben itthon üzenet és voip hívás, nincs a havi limit. -
whbear
senior tag
Sziasztok! Itt nagyon olcsó árakat látok, lehet hogy átverés?
Esimdb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest