Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
válasz
juliabrilke #7538 üzenetére
Én csak olvastam ezt a sztorit itt a fórumon. Nézd meg, pontosan mit ír az ASZF.
-
4Grider
félisten
válasz
juliabrilke #7529 üzenetére
Én eddig úgy tudtam, hogy csak az eredeti előfizetőnek függetlenítenek ingyen és a hűség lejártát követően.
-
AsusBoy
senior tag
válasz
juliabrilke #6130 üzenetére
ugyan ilyen routerem van mint amit írtál.
engem érdekelne a véleményed a külső antennák kipróbálása után -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
juliabrilke #5300 üzenetére
A jelenlegi linkje ez: https://www.telenor.hu/upload/belfoldi_adatkeret.pdf. De le is mentettem, ha ismét változna a link.
-
meszi3
tag
válasz
juliabrilke #5298 üzenetére
Google lementette (úgy ahogy)
-
radio100jozs
őstag
válasz
juliabrilke #5287 üzenetére
Vagy annak sem, mert pl. mikor egy okostelefon átvált 2G-re, akkor már elég sok alkalmazás meg se nyikkan, de mondjuk még egy honlapot sem tudok már a mobil böngészőn megnyitni, csak nagy türelemmel.
-
_Karesz_
tag
válasz
juliabrilke #5229 üzenetére
Akkor ezek szerint már van driver hozzá. Én márciusban próbáltam, akkor esélytelen volt kábelen használni. Sehogyan sem ismerte fel a gép. Szerintem kikapcsolni nem lehet rajta a wifit, max elrejteni az ssid-t.
-
_Karesz_
tag
válasz
juliabrilke #5222 üzenetére
Az E5577-re csak wifivel tudsz kapcsolódni. Anélkül gyakorlatilag egy elektromos kavics.
-
bb.bocs
őstag
válasz
juliabrilke #5198 üzenetére
akkor marad a próba vodás ártyával valahogy... de hogy... meg lehet az unlock vágta haza ,nem tudom
nem tudok mit állítani már. a telefonsimemen meg telenor, nincsen netem.
-
bb.bocs
őstag
válasz
juliabrilke #5194 üzenetére
aha. én 15 perc mulva
és látszólag feloldotta... a simet továbbengedte ugye... fura... "és írja is, hogy mindegyik hálózatra csatlakozhatok." ezt hol? hálózatnál ott manuálisan keresek ott annak a hálózatok., csatlakozik majd korlátozott.tényleg arra tippelek h levan tiltva az imei... nincs ötletem, megpróbálok holnap kukázni vodafonos kártyát. a progi mire is jó nekünk?
-
bb.bocs
őstag
válasz
juliabrilke #5191 üzenetére
oh mármint vodánál ?
vagy vlmi zuggsm
-
cocka
veterán
válasz
juliabrilke #5191 üzenetére
Az nem az extasy? LOL
-
bb.bocs
őstag
válasz
juliabrilke #5182 üzenetére
*99# (vagy *99***1#) el próbáltam
-
bb.bocs
őstag
válasz
juliabrilke #5176 üzenetére
-
bb.bocs
őstag
válasz
juliabrilke #5174 üzenetére
vodafonos, és neten vettem hozzá kódot, ami szépen ki is függetlenítette. arra gondolok hogy a felület vodafon függö, hátha ez kavar be, de nem találok hozzá szolgáltatófüggetlen förmvert.
-
bb.bocs
őstag
válasz
juliabrilke #5143 üzenetére
szia! én is kifüggetlenítetttttttettem a uccot, de hiába rakok bele más kártyát én telekomosat, egyszerüen a weboldalon sem meg sehol sem kapok eddig választ rá hogy mit hogy kéne beállítani. tudnál esetleg segíteni vagy képet küldeni te mit hova irtál telenoros kártyával? (vagy hátha tudod a t t is)
-
pinnacle
nagyúr
válasz
juliabrilke #5160 üzenetére
14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz. Lehet, hogy jobb nem kérdezni, mert a végén még függő lesz.
Egyébként egy ilyen routernek mennyi a hatótávja, miben jobb a telefonos megosztásnál?
-
Komi28
senior tag
válasz
juliabrilke #5160 üzenetére
Mikor szándékozol venni egy ilyet? Ha megkérdezed megírnád, hogy független-e? Köszi
-
Brandynew
őstag
válasz
juliabrilke #5147 üzenetére
Ha SSL-en keresztül csatlakozol, akkor még jelszavakat is írhatsz be, teljesen mindegy.
-
Diák66
őstag
válasz
juliabrilke #5140 üzenetére
A Telenornak is van 900 MHz-es 3G cellája, ami sajnos csak 21/5 Mbit/s. Azt pedig le lehet terhelni és előfordulhat, hogy belassul.
-
Diák66
őstag
válasz
juliabrilke #5137 üzenetére
Nos, az R209 sajnos csak 3G DC-HSPA+ sebességre képes, ezért az elméleti sebessége 42/5 Mbit/s, amiből jó esetben is csak 30/4 lesz. A Huawei E5577 4G LTE képes, vagyis több, mint a duplájára képes. Érdemes a Huawei E5577 készüléket "csak 3G" üzemmódba tenni. Így azonos szinten lesz az R209-cel. Ekkor ezzel is maximum 42 Mbit/s lehet a maximális letöltési sebesség.
A két wifi megosztó egyébként nem ugyan az a kategória.
-
4Grider
félisten
válasz
juliabrilke #5137 üzenetére
3G-re ma már nem igazán gyúrnak a szolgáltatók. Ráadásul a két T magasabb frekvencián nyomja, ha tehát x kilométer távolságra vagy a 3G adótól, akkor már a 7 Mbps is számíthat jónak 2100 MHz-en.
-
radio100jozs
őstag
válasz
juliabrilke #5133 üzenetére
Ha elfogy, akkor úgy is küldenek róla sms-t. Meg az EU-ban amúgy is csak 2,75 Ft/ MB az ára, már ha lefogyna.
De a Telenor pl. csinált egy ilyen fain táblázatot, hogy miből mennyi használható fel az EU-ban: -
Brandynew
őstag
válasz
juliabrilke #5120 üzenetére
Nekem a régi Hypernet díjcsomagom volt (Heavy), és most ebből mentem át a pár száz Ft-tal többe kerülő Hypernet Home L díjcsomagba. A hűségidőmön belül, szóval az nem is tolódott ki.
E-mailben és telefonban azt mondták, hogy megtehetem, az ügyfélszolgálaton, személyesen azt, hogy erre nincs lehetőség. Ezután hívtam fel még egyszer az ügyfélszolgálatot, azt mondta, hogy valószínűleg igen, de nem biztos benne.
Aztán ma visszamentem ugyanarra az ügyfélszolgálatra személyesen, és most áttettek. Tehát úgy fest, hogy ez egyéni elbírálás kérdése...
-
pinnacle
nagyúr
válasz
juliabrilke #5114 üzenetére
Ez egy ritkán használt gép, március óta nem volt frissítve vagy 40 települt, 1GB adatforgalom volt. Most nem tudom megnézni, mert máshol van a gép. Valamelyik frissítésnek volt ilyen "mellékhatása"?
-
Diák66
őstag
válasz
juliabrilke #5105 üzenetére
Gondolom Vodafone. Ha nem jön meg 30 napon belül, újra kiküldik a kódot, csak újra be kell fáradnia kirendeltségre.
-
AstraCDX
senior tag
válasz
juliabrilke #5105 üzenetére
Magam is gondoltam már erre .
De van erre jogszabály is ami ezt alátámasztja ?
Hogyan kell ezt kezdeményezni ?
Üdv.
Astra
-
cocka
veterán
válasz
juliabrilke #5097 üzenetére
A Tel. az Telenor vagy Telekom?
Na nem mintha hely nélkül számítana, csak a pontosítás érdekében.
-
ripo05
tag
válasz
juliabrilke #5081 üzenetére
Nem semmi ilyesmit nem. Nyilván az időpontfüggő, hogy mikor milyen sebességet mérek. Pár napig volt mellette egy T-s is. Ugyanazon helyen (Budapest belváros) szinte ugyanazt a sebességet tudta mind a kettő.
-
Diák66
őstag
válasz
juliabrilke #4931 üzenetére
Hivatalosan Vodafone márkaüzletben a 2 év hűség lejártát követően 2500 Ft. Teljesen legális.
-
Zeki
nagyúr
válasz
juliabrilke #4931 üzenetére
gsmdoki
De nem minden tipus.
Vagy bemész a szolgáltatódhoz érdeklődni. Az legális lesz. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
juliabrilke #4924 üzenetére
Egy szolgáltatást hogyan akarsz függetleníteni? Vagy nem értem a kérdésed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest