- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
juliabrilke
veterán
válasz
bb.bocs #5193 üzenetére
Vodánál hivatalosan (2500Ft volt), utána már várhattam 2 hetet egy nyüves kódra, hogy elküldjék levélben.
cocka: nem tudom, csak láttam, hogy ilyen néven fut valami drog, a program készítői nem a legjobb nevet választották. Egyébként Mobile Data Monitoring Application a hivatalos neve. link
-
juliabrilke
veterán
válasz
bb.bocs #5185 üzenetére
Nekem Telenoros APN megadással megy, mondjuk Windows alatt.
Nekem annyi a különbség, hogy boltban függetlenítettem és írja is, hogy mindegyik hálózatra csatlakozhatok.
Ezt teszteltem Vodafone és Telenoros kártyával is.Esetleg volt régebben egy program, MDMA volt a neve. (ne céges gépen nézd, mert ilyen néven van valami drog is.
)
-
cocka
veterán
válasz
bb.bocs #5188 üzenetére
De vodás kártyával működik? Linux alatt nem vodás kártyával működik? A linuxon GUI-tól függően azért szokott lenni egy ikon jobb felül vagy alul, esetleg bal alul, ahol megnézheted a hálózati kapcsolatokat és ott van egy olyan opció, hogy mobilszélessáv. Na elvileg ott automatikusan fel kéne ismerje. Bár nem ártana azt is megnézni, hogy nincs-e esetleg hozzá külön linuxos driver.
Ha az IMEI le lenne tilva, akkor vodás kártyával sem menne.
-
cocka
veterán
válasz
bb.bocs #5179 üzenetére
Úgy tudom, hogy az autentikáció típusa mindig PAP
Az APN meg internet.telekom
user és jelszó nincs.
Kb. semmi más adatot nem kell megadni.
Ja igen a telefonszámnál elég a *99#
Ja és az MMS szolgáltatás legyen bekapcsolva, mert ellenkező esetben lebutul a sebesség HSPA-ra, akkor is, ha egyébként az eszköz képes 4G-re és meg van rendelve valamilyen net, ami 4G sebességre képes. Röhej, de így van.
-
cocka
veterán
válasz
bb.bocs #5178 üzenetére
Jó, de linux alatt miért nem próbálod meg? Ott tuti menne, ha valóban függetlenítve lett. Mert a linux általában telibefossa az ilyen windózos meg szolgáltatói fw korlátozásokat.
Asszem kernel szinten azonosítja a hardvert, ha az megvan megnézi, hogy függetlenítve van-e az swn belül, onnantól a többi nem érdekli. Működni fog. Legalábbis valószínűsítem.
-
cocka
veterán
válasz
bb.bocs #5175 üzenetére
Ja igen. A K3765 nevezetű csodás modemjüknél is ez volt a téma.
Ha Linux alatt kipróbálod, ott működnie kell.
Windóz alatt nálam is ez volt, nem igazán értettem, hogy hogy a rákba van az, hogy független a modem mégis csak linux alatt tudok vele netezni. Aztán kiderült, hogy debrandelni kell, azaz egy gyári fwt kellett rá visszatenni, hogy ne a vodatrotty trágyája jöjjön be, mert az értelemszerűen csak saját magát meg a partnerhálózatait engedte kiválasztani.
-
juliabrilke
veterán
válasz
bb.bocs #5175 üzenetére
Be kellene lépni a modem webes felületébe.
Ott lesz egy olyan, hogy kilistázod az elérhető kapcsolatokat.Gyárilag a Vodafon van beállítva, de manuálisan is meg lehet adni, hogyan szeretnél csatlakozni.
Erről tudsz mutatni egy képet, hogy neked hogyan néz ki?
Mert ott kell kézzel megadni a paramétereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest