- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spuri2000
senior tag
válasz
Brandynew #5576 üzenetére
Sziasztok,
Ajánljatok egy LTE képes modemet, routert, ami a legjobb ár/érték arányú a kategóriájában.
A netet szeretném továbbküldeni az ASUS RT-AC68 routeremre, így nem kell hogy nagy tudású legyen, csak a legjobb sebességet lehessen vele elérni lehetőleg külső antenna nélkül.
-
tmarkee
tag
válasz
Brandynew #5560 üzenetére
Igen, ezekre lettem volna eleve kíváncsi, mert az, hogy 100 GB, meg hogy korlátlan ez bezavart és amilyen kukacos vagyok, tényleg kíváncsi lennem volna a részletekre. Aztán az is homályos volt nekem, hogy az "de az e-mailezés és a böngészés az korlátlan" az úgy értve korlátlan, hogy az jött volna a 100 GB-os korlát után csak 128 kbps-mal, mert arra az is elég. Jó mindegy is már. Nem egy rossz dolog ez, de nekem kevés. Sajnos. A másik meg, hogy ez a szabályrendszer, hogy beleszámít/nem számít bele miatt igazából kontrollálatlan a szolgáltató által mutatott forgalmazott adatmennyiség. Persze mindez amiatt érdekes, hogy a korlátlan igazából korlátos. Sőt. Annyira korlátos, hogy a szerződés 6 pontjában elég szép összegek szerepelnek bizonyos esetekben, de erről még nem hallottam itt a fórumon, csak amikor elolvastam a szerződést.
-
tmarkee
tag
válasz
Brandynew #5554 üzenetére
Igen, ez benne van, ez igaz. Az nincs benne amit te is és az üzletben velem foglalkozó, egyébként nagyon csinos kis hölgy is említett. Igazából nem e-mailezek klienssel, hanem mint nagyon sokan mások is böngészőből. A böngészés is rendben lenne, de ezt azért korlátlannak nevezni, ezért túlzás. A szolgáltatás részletei lennének érdekesek, de erről csak így szóban és itt a fórumon tudtam meg részleteket. Most akkor mi számít bele, mi nem. Azt hiszem, hogy nekem az a napi 10 GB körüli mennyiség még az éjjeli plusz 100 GB-tal is kevés, igazából az a baj. Egy 300 GB-os adatkeret már jó lenne, meg az anyám pic*ája, tudom. :-)
-
tmarkee
tag
válasz
Brandynew #5550 üzenetére
Igen, értelek. Az én személyes problémám az, hogy amit mondasz az nincs benne a szerződésben. Benne van a 100 GB, a 128 kbps, a max 150 Mbps/20 Mbps, de mást én nem találok, de mondom lehetséges, hogy nem vagyok elég alapos. Van még néhány, 4 db szerződés melléklet is, biztosan abban van.
Nekem az volt a bajom, hogy szerintem sokat forgalmaztunk és ezt előtte nem tudtam felmérni. Amúgy tényleg jó lehet annak aki kevesebbel is beéri. -
castiels
addikt
-
-
meszi3
tag
válasz
Brandynew #5407 üzenetére
Ezt a Nők Lapjában olvastad, vagy a Mindenegyben blogon?
1. A vonalkód terméket jelöl, amit a gyártó tesz rá, nem a kereskedő találja ki.
2. A vonalkód utolsó számjegye az egy check digit, az már csak a vonalkód helyességét hivatott ellenőrizni, az első 12 számjegyből generálódik, nem egy arbitrális szám.Művelődj kicsit és ne terjessz hülyeséget:
-
cocka
veterán
válasz
Brandynew #5386 üzenetére
Van, nem is kevés! Talán nem fog az újdonság erejével hatni, ha azt írom, hogy kb. a Digi az egyetlen ilyen szolgáltató, ami viszont nagyon sok helyen nincs.
De egyébként mobilnetről volt szó, a BIXet csak poénnak szántam.
Mobilnettel meg aztán pláne, 150-200 Mbitnél lassabb kapcsolatom sehol sincs,
Erre azért baromi kíváncsi lennék. Jól tippelek hogy ez Budapesten lesz valahol?
szimpla 4K-s videót sem lehet normálisan streamelni,
Ne viccelj már, van hogy töltök 1080ps youtube streamet és kb. 620 kilobájt/sec szokott lenni a sebesség, ami kb. 4-5 megabit körül van. Akkor ennek a kétszereséhez kb. 10 megabit kell minimum, de mondjuk legyen némi rátartás akkor legrosszabb esetben is kell neki 40 megabit.
4Grider
Ja és nemcsak hogy erőforráspazarlóak, de valójában az internetpenetráció még rohadtul nem tart ott, amit ő valóságnak elképzel.
meszi3
Én rohadtul nem tudom hogy tud ő 150 megabitet mobilnettel elérni, miután nekem itt még az életben nem sikerült 72 megabitnél többet kigörcsölnöm. Ezért kérdeztem, hogy mi kell ehhez, össze kell bújnom az adótoronnyal? LOL
Egyébként halkan jegyzem meg, hogy valószínű azért nem nagyon dobálják a mobilszolgáltatók se (annyira pl. a Telenor se reklámozza ezt) a Cat6-os 4G routereket, mert tudják, hogy úgy se tudnának ekkora sebességeket tömegesen biztosítani (most itt a 150-300 megabites tartományra gondolok).
Mobiltelefonokra meg mi a büdös picsának kell 150-nél nagyobb sebesség?
Arról nem beszélve, hogy legutóbb vettem észre, hogy a Telenor bizonyos számlás csomagjainál még sebességkorlátok is vannak.tibcsi0407
Ja beharangozta a Trékom az 1000 megabites csomagját, csak éppen valahogy nem sietnek közzétenni egy település listát utcanevekkel, hogy hol érhető el. A honlapjuk szerint itt max. 50 megabites csomag érhető el. Bár itt van Digi 1000 is. Szóval gondolom ezért nem biztosítják a többit.
-
meszi3
tag
válasz
Brandynew #5386 üzenetére
Aztaqrva... Ideje lenne lejönni az elefántcsonttornyodból a halandó emberek közé
234 pályázat érkezett a legalább 30 Mbps sávszélességű hálózat kiépítésére
Idézek:
"A beruházások általános célja az, hogy piaci szereplők bevonásával 2018-ra Magyarország még ellátatlan területein kiépüljön a legalább 30 Mbps sávszélességet biztosító hálózati infrastruktúra. A támogatásnak köszönhetően 412 ezer, a vállalkozások saját forrásából pedig további több mint 400 ezer olyan háztartás számára válhat hozzáférhetővé igény esetén a szupergyors internet, ahol az eddig nem volt elérhető."
A beltéri 150-200 Mbit az valami hungarocellből faragott építmény? Nálunk melóban a vasbeton szerkezet alatt 3 pont van ahol tudok mérni akár 15-20 Mbitet is
-
cocka
veterán
válasz
Brandynew #5144 üzenetére
Szerintem csoda, hogy van egyáltalán.
Nekem az alábbi mávos tapasztalataim vannak (csak IC-vel járok, a többin sajnos nem tudom mi a helyzet).
Igen amit írtál azt meg tudom erősíteni, hogy többször van olyan, hogy bár a wifinek fullos a térereje, net az nincs. Viszont azt tapasztaltam, hogy ha átülsz máshova és szerencséd van, akkor vagy egyáltalán nincs wifi térerő sem vagy gyenge wifi térerő mellett is van jó net.
Eddig az egyetlen egy vonaton volt tökéletes a wifi és a net, az pedig a Hernád IC (kassai) volt, bár részben a Máv-start üzemeltetésében műxik, ugyanakkor az ssid is szlovák volt és nem kért semmiféle bejelentkezést, se a korlátozásról szóló duma nem jelent meg, hanem azonnal csatlakozott.
Eközben a mobiltelefonomon több Mbit/s-al hasít a saját mobilnetem.
És legalább trékomos neted van, hogy objektív legyen az összehasonlítás?
Az is lehet, hogy nem egyenletesen kapja az áramot a wifi adó.
-
Diák66
őstag
válasz
Brandynew #5144 üzenetére
Az itteni autóbuszokon is van wifi. A wifik admin felületére az alap admin/admin párossal be is lehet lépni.
Az ott olvasható SMS-ek meglehetősen érdekesek.De a lényeg, hogy " a (párszáz mega) adatkerete elfogyott, így lassítva netezhet tovább". Szóval érdekes.... lehet ott is az a baj, hogy elfogy az adatkeret és lassítás lép érvénybe.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Brandynew #5109 üzenetére
A Hipernet Home csomagra csak új előfizetők köthetnek, arra váltani más előfizetéses cosmagról nem lehet, benne van az ÁSZF-ben:
"A tarifacsomagok kizárólag új számlás, 2 éves határozott idejű előfizetői szerződéssel (2 éves hűségvállalással) vehetőek igénybe. A tarifacsomagokra váltani, a tarifacsomagról elváltás esetén arra visszaváltani nincs lehetőség. Kártyás illetve, új generációs kártyás előfizetésről áttérni az általános szabályok szerint van lehetőség."
-
törölt tag
válasz
Brandynew #4815 üzenetére
Itt találsz összefoglalót a kinti lehetőségekről
De arra nagyon figyelj, hogy ott teljesen más frekvenciákon szolgáltatnak, azaz roamingolni is csak akkor fogsz tudni ha a telefonod ismeri a frekiket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest