- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Grougon #7436 üzenetére
Én is pont a T-Home-optikára várok.
De úgy néz ki, már csak tavasz lesz belőle.
Én a mostanival is elégedett vagyok, pláne a CAT6-os router óta. Terhelt (értsd: csúcsidős) időszakokban is lehozza a 60-70Mbitet, nyugis időben felmászik 120 körülre is.
Amiket olvasok, hogy másoknak jó, ha megvan a 15-20 Mbit, nincs okom panaszra.
Persze örülnék, ha mérnék én is 150+os értékeket, de ne legyünk telhetetlenek...
-
4Grider
félisten
válasz
Grougon #6696 üzenetére
Nem mindenütt egyforma a frekvencia, a terhelés és a felhordóhálózat átviteli sebessége. A legnagyobb gond az 1800 MHz-es hálózat szélén a 800 MHz-es hálózaton van (nagyvárosok agglomerációja 1800 Mhz-el gyengén lefedett részei), az Alföld ruderális részei, üdülőterületek, stb. Nálunk Dél-Budán már elég régóta 50 Mbps alatt vagyok, mert a közeli lakóteleppel osztozom egy tornyon, viszont mivel itt LTE-A háló van, ezért még mindig 30 Mbps feletti értékek vannak.
-
Diák66
őstag
válasz
Grougon #4649 üzenetére
Én még tavaly vettem (novemberben) egy Netgear Aircard 810 (-100EUS) verziót. Aztán idén januárban lett pont az ügy végén.
Röviden:
- elcseszett szoftver, firmware frissítés nincs (EU-s verzióra) Netgear Community fórum tele van a hibáival...
- teljesítményben sem az elvárt eredményt produkálja (még talán kicsit gyengébb is volt, mint a ZTE, Huawei-nél meg pláne)
- 1,5 hónap után elszállt benne a belső antenna. Először csak belassult, majd a térerő fel-le ugrált rajta (külső antenna csatlakozóján normális jel volt)
- Vissza a szervizbe (ami amúgy nincs is...mert ha rossz, cserélik) de cserélni sem tudták, így visszafizették a vételárat.Sajnálom, mert jó kis eszköz lehetne. Aztán lehet én fogtam ki.....(bár Netgear Community.....ajánlott olvasgatni, majd rájönni, hogy másnál is problémás)
-
cocka
veterán
válasz
Grougon #4141 üzenetére
Nekem nem kell gyorsabb. Egyeseknek itt az a mániájuk, hogy a 150 megabit kevés.
150mbit nekem cat6 routerrel 99%ban megvan,
Routertől és helyszíntől függ.
Somatom
Na akkor itt el lehet gondolkodni, hogy vajon miért csak ilyeneket csinálnak.
Ez is csak 150 -es!
Akkor gondolom nem fog összejönni a 300 megabit/seces gigabites router megtalálása. Ha össze is jön, max. külföldről rendelve.
-
törölt tag
válasz
Grougon #4084 üzenetére
Hmmm... Cat.6, Gigabit Lan, AC wifi. Csábító. Ez is megy bridge módban? Esetleg párhuzamosan DHCP a Wifire, és bridge a LAN -ra? Csak LAN az RJ45, vagy tud WAN -ként is funkcionálni (mondjuk, egy gyengébb wifijű eszköztől kapná a netet LAN -on, és a másik eszköz helyett, AC szabványon osztaná)?
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest