Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zssom
tag
válasz
mihaczitomi #65550 üzenetére
Az bizony igencsak jó ár, sztem maradj, amíg csak lehet, nekem most lett auch flexi pro 6g net, 50 sms, korlátlan beszéd 5,3e-ért. Netfone -os voltam én is, illetve voltunk 3-an is a családban, minket ugyan nem bizgattak a díj emelésével hűség után, csak megszüntetik a telekom hálózatot használó előfizetéseket, ezután csak vodafos marad, az meg nekünk nem pálya. Jó volt a minőségi hálózat (T), nekem mellette egy yeti (küf) második kártyaként, így mindig láttam a 2 közötti apró különbségeket. Nem igazán voltak jelentős eltérések, mind a két hálózat nagyjából egyformán teljesített. Most, hogy mind a kettő yetis, szintén teljesen megfelelő, a netje a y-nek sokkal jobb, gyorsabb és stabilabb is. Ha erőlteted a rózsaszín hálózatot, nem biztos, hogy jobban jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- Májusi hardverszeánsz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest