- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
NiLL
csendes tag
Igen, én mondtam hogy nem lesz egy gyors kör!
A lényeg, hogy sikerült! Gratula akkor!
A honlapot már csinálgatom, szóval lesz belőle valami, csak azért egy ilyet összedobni idő kérdése! Addig, a tapasztalatokat tessék feljegyezni, hogy aztán induláskor legyen egyből mit beletölteni! -
NiLL
csendes tag
Értem, ha szinkront nem piszkálhatod, akkor tényleg csak a kép marad!
Ebben az esetben tudom ajánlani neked a http://www.x264.nl/ oldalról letölthető MeGui-t ([link])!
Annyira nem bonyolult ennek a használata sem!
ctrl+b-vel elő tudod hívni a bitrate calculátort benne. Itt megadod a film hosszát, a szinkron 1 és szinkron 2 bitrátáját, hogy mekkora méretet szeretnél összesben, és kiszámolja neked, hogy mekkora lehet akkor a kép bitrátája!
Ha esetleg nem bodogulnál vele ezen a linken talán találsz egy kis helpet:
[link]
Igaz, az wmv to mkv, de ebből kitalálható az mkv to mkv
sok sikert!
[Szerkesztve] -
NiLL
csendes tag
Hali,
hát a stáblista levágása mellett talán annyit javasolnék, hogy a kevésbé fontos szinkron (gondolom ez az angol) bitrátáját vedd vissza!
Ezt úgy tudod megcsinálni, hogy az MKVextract (van neki GUI is), kiszeded az angol hangot, majd azt valamilyen progival (pl.: besweet!?) átkonvertálod alacsonyabb bitrátára, és ezt visszateszed az mkv-ba MKVmerge progival.
Persze lehet a képet is konvertálni, de azt már nagyon vágni kell, és egy kép átkonvertálása egy jobb gépen is minimum egy napig tart!
üdv,
NiLL
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest