- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
VigO
tag
Sziasztok!
Ugyebár szalad a MINIX Neo X7 mini. Működik a 720p - 1080p kapcsoló is azonnal. Egyelőre csak az ékezetek nem működnek, mert nem találtam olyan rokont, akinek van direkt vásárlós bankkártya+számla, ugye a főbankkártyám számát nem fogom oda beírni. Így meg nem tudom megvenni az external keyboard helper-t. Ti hogy oldjátok meg ezt? Kár, hogy paypal-lal nem működik a google.
A másik probléma a hang. Nem gondoltam volna, hogy létezik olyan samsung LCD tv, amin nincs analóg hangkimenet. Még fejhallgató kimenet sincs. Csak optikai. Ja, meg a SCART. Azt még nem próbáltam de elvileg az is csak TV és DTV üzemmódban működik, egyéb (HDVI, HDMI, PC, stb) módban nem. Szóval mégis jön a külső hangkártya. Általánosan ezek az RK3188-as eszközök minden féle USB hangkártyát kezelnek? Noname cuccokat is?
TomI
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- World of Warships
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest