- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
#79335424 #3703 üzenetére
-1
Annak ellenére hogy egyet értek veled.Gyerekek, 8-25 ig (mondjuk) meg az öregek az egyszerű dolgokat szeretik minőség meg nem számít.
Telefonból, tabból is csak az előlapi kamerás a jó, még ha olyan vacak a képe hogy csak na.
Én sem értettem sokáig, de azt mondanám, hogy abból a korosztályból nincs aki úgy gondokodna mint mi.
Annak sem láttam értelmét miért jó hogy chat oldalon egy rámondott mp3 fájlt lehet küldeni, de azt használják a legtöbbet.
Bármilyen fura is, azt kell mondjam ez már nagyon hiányzott ebből a cuccból.Skype
chatroulette
meg amiről nem tudok, amit drága gyermekeim és haverjaik használnak előszeretettel.Most amúgy pont ilyent keresünk idősödő szüleinknek, PC-t megtanulni sok lenne nekik, ezt ha lebutítjuk pont optimális lehet. Tabnak kicsi a kijelzője és drága. Ez meg 2 gombnyomás és ott a család a nagy képernyőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest