- Telekom mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Ilyen egyébként a T-R42, leváltottam két dolog miatt.
A T-R42-ben lecserélték a wifi chipet, és csak titkon szólok, hogy a processzor is T-s változat lett volna.
Helyette az MK918 jön, ami a megszokott rendes RK3188 (nem a t), és a jól bevált AP6210 wifi van benne.
Rendeltem tesztre 10db X5II készüléket, ami az MK918 egy kicsit minőségibb kivitele, hajaz a minix 5 dobozára és tudására, MK918-hoz hasonló áron.
Sajnos így járt az összes stickes készülék is, az MK908 mind rikos mind a V3, és MTK-s verzió processzora lecserélésre kerültek, és már csak T-s chippel szerelik őket.
Viszont cserébe lement az ára egy kicsit, így ugyan ezért az árért már mindegyikből II-es verziót rendeletem (antennás), ezért aki éppen vár, már az újat kapja.
Az új 8 magos GPU-s szörnyedvény csúszik 2 hetet sajnos, azzal az a terv, hogy brandeljük, és a hiányosságait magunk pótoljuk majd (ilyen a merevlemezek kikapcsolása standby állapotban, illetve az ext partíciók teljes támogatása külső eszközöknél.). 4K felbontás, és hasonlít szintén a minix készülékekre, de szerintem sokkal szebb.
Nyilván amíg nem lesz brand, addig a hiányosságok benne lesznek, mint minden ilyen lejátszóban.
Az ára a minix 7-es alatt lesz, ha minden jól megy akkor br 32000.- .ről indul.
És még egy jó hír, érkeznek az F10 Mele Pro verziói is két héten belül
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Haditechnika, harcászat
- Notebook hibák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest