- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
válasz
#79335424 #2484 üzenetére
Bár sűrűn járok ide, és sokat olvasok, de most látom, hogy sok androidos kütyüvel ebbe a fórumba fordultok segítségért.
Mivel ez nem a reklám helye, így csak annyit írok, hogy a rázós boltban dolgozom, én rendelem ezeket az eszközöket, vizsgálom és szervizelem amit lehet (rossz firmware frissítés vagy alaplap csere, mást nem tehetek).
Ez a bolt szerintem a leg vásárló centrikusabb, vásárlókra épül, a lehető legtöbb információ adásra, tájékoztatásra, segítségre.
Az ide járók többsége nem tudja, hogy itt is el tud érni, szívesen adok segítséget a romoláshoz, melyik romot melyikre kell rátenni, illetve melyik márka alaplapját rejti a készülék.
Tehát nem kell megijedni a boltunktól, bármi nem stimmel, nyugodtan megkereshettek, ha rosszat kaptatok az nem átverés, hanem a gyártó önkényes változtatása.
Ilyenkor is nyugodtan meg lehet keresni, megoldjuk a problémát, cseréljük, vagy segítek romot frissíteni, vagy ha nem telik napokba, akár egyedi problémákat is szívesen megoldok (romba buherálást, így történt ez a minixnél is).
Tehát ezeknél a készülékeknél a 3 napos vagy 8 napos cserét nem veszem szigorúan, természetesen azért emberi határokon belül, hiszen én is kikapok ha eszetlenül jótékonykodok.
Kaphattok információt a processzor típusokról, az érkező készülékekről ha kérdeztek, vagy érkezési időről.
Azt is felajánlottam, hogy ha van itt admin, szívesen adok teszt készülékeket, írhatnak tesztet ezekről az eszközökről ha valaki szeretne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest