Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
válasz
#79335424 #2484 üzenetére
Bár sűrűn járok ide, és sokat olvasok, de most látom, hogy sok androidos kütyüvel ebbe a fórumba fordultok segítségért.
Mivel ez nem a reklám helye, így csak annyit írok, hogy a rázós boltban dolgozom, én rendelem ezeket az eszközöket, vizsgálom és szervizelem amit lehet (rossz firmware frissítés vagy alaplap csere, mást nem tehetek).
Ez a bolt szerintem a leg vásárló centrikusabb, vásárlókra épül, a lehető legtöbb információ adásra, tájékoztatásra, segítségre.
Az ide járók többsége nem tudja, hogy itt is el tud érni, szívesen adok segítséget a romoláshoz, melyik romot melyikre kell rátenni, illetve melyik márka alaplapját rejti a készülék.
Tehát nem kell megijedni a boltunktól, bármi nem stimmel, nyugodtan megkereshettek, ha rosszat kaptatok az nem átverés, hanem a gyártó önkényes változtatása.
Ilyenkor is nyugodtan meg lehet keresni, megoldjuk a problémát, cseréljük, vagy segítek romot frissíteni, vagy ha nem telik napokba, akár egyedi problémákat is szívesen megoldok (romba buherálást, így történt ez a minixnél is).
Tehát ezeknél a készülékeknél a 3 napos vagy 8 napos cserét nem veszem szigorúan, természetesen azért emberi határokon belül, hiszen én is kikapok ha eszetlenül jótékonykodok.
Kaphattok információt a processzor típusokról, az érkező készülékekről ha kérdeztek, vagy érkezési időről.
Azt is felajánlottam, hogy ha van itt admin, szívesen adok teszt készülékeket, írhatnak tesztet ezekről az eszközökről ha valaki szeretne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest