Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Wow! Köszönöm mester!
Már kezdtem ott tartani, hogy ennyi rockchipes cucc után, szégyenszemre vennem kell egy Raspberry -t, ha vmi otthoni auomatizálást szeretnék összehozni. De akkor van reménysudár! Majd megpróbálok utánajárni, hogy Android alatt van -e olyan program, amivel ilyen vezérlést (pl. villany, fűtés kapcsolás) össze lehet hozni. Vagy egyáltalán olyan, ami lekezeli a soros portot. Köszi a linket is! Ilyeneket is nézegettem, de még sokat kell tanulnom hozzá. Nem tudtam, hogy melyik lenne jó nekem, mert nem értettem, hogy mikor kellene a 3,3 -as és mikor az 5V -os kimenet. Végigdúltam már az összes a Arduino és Xbee modult is. Úgy láttam, hogy Arduino -hoz van egy pár program Andoidra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már kezdtem ott tartani, hogy ennyi rockchipes cucc után, szégyenszemre vennem kell egy Raspberry -t, ha vmi otthoni auomatizálást szeretnék összehozni. De akkor van reménysudár! Majd megpróbálok utánajárni, hogy Android alatt van -e olyan program, amivel ilyen vezérlést (pl. villany, fűtés kapcsolás) össze lehet hozni. Vagy egyáltalán olyan, ami lekezeli a soros portot. Köszi a linket is! Ilyeneket is nézegettem, de még sokat kell tanulnom hozzá. Nem tudtam, hogy melyik lenne jó nekem, mert nem értettem, hogy mikor kellene a 3,3 -as és mikor az 5V -os kimenet. Végigdúltam már az összes a Arduino és Xbee modult is. Úgy láttam, hogy Arduino -hoz van egy pár program Andoidra.