- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
bocs, ha túl láma...
MIUI 10.1 alatt tettem be egy sd kártyát.
Hogyan lehet az eddig összegyűlt fotókat, videókat pár kattintással, esetleg automatikusan áthelyez(tet)ni? -
-
Astery
senior tag
Sziasztok! Ma lettem Xiaomi tulajdonos (MI 9 global) és ismerkedem a miui rendszerrel. A rácsméretet lehet vhogyan állítani, hogy ne csak 4 ikon férjen el egymás mellett? Az már kigugliztam, hogy ha olyan témát töltök le akkor az megcsinálja, de nekem nincs olyan alkalmazás a telefonon amivel témát lehetne letölteni. Ha lehet, akkor nem szeretnék másik launchert használni.
A másik pedig, hogyha megmozdítom a telefont, akkor felvillan az ujjlenyomat gomb ... ezt ki lehet kapcsolni? -
jlens
csendes újonc
válasz
Viktor0610 #1233 üzenetére
Köszi a linket
-
bobie
tag
válasz
Viktor0610 #1239 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget. Gyári visszaállításra nem volt szükség, csak adatok törlése és nyelv átállítás.
(#1240) Ricardo : Neked is köszi.
-
-
bobie
tag
Sziasztok,
Új vagyok MIUI fronton. Az a problémám, hogy az időjárás widget nem indul el. Folyamatos hibára panaszkodik.
-
rockarola
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az akku %-os megjelenítését az értesítési sávban nem lehet nagyítani valahogy?
Amióta a MIUI 10 felment, a szám belekerült az akku ábrába és olyan apró, hogy nem látom.Köszönöm!
Mi 6
MIUI Global 10.3.1. Stabil -
A topikjában hamarabb kaphatsz választ.
-
jlens
csendes újonc
Sziasztok
Van egy xiaomi A2 telom és az a problémám hogy nem tudok lejátszani pendriveról semmit de még meg se nyitja.Pár héttel ezelőt nem volt semmi ilyen probléma vele.Tudnátok segíteni ebben hogy lehetne ezt orvosolni.Cseréltem pendriveot és kábelt is de mindig azt írja hogy a fájlok alkalmazása állandóan leáll. -
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Időzített némítás letelte után a telefon egy "bluggyanással" jelzi, hogy ő most-már képes hangoskodni, na most ez engem többször szívroham közeli állapotba hozott az éjszaka közepén. Van arra megoldás, hogy ezt a hangot kikapcsoljam ?
redmi 4x 10.3 global rootolt
köszi előre is
-
Zoli2
aktív tag
Sziasztok!
Redmi 3s telefonom böngészője a következőt írja:
A weboldal nem működik, mert a(z) xy.hu túl sokszor átirányította Önt. (-310)
Próbálja ki ezt:
Törölje a gyorsítótárat és a sütiket (fiókadatai elveszhetnek).Próbáltam a fent leírtakat, de nem oldódott meg a probléma.
Chrom böngészőben ugyan ez a helyzet.
Újratelepítettem a böngészőt szintén nem megoldás.
AdBlock app-nak is van böngészője, oda beillesztve a címsort hibátlanul megnyitja az oldalt.
MIUI 8.5.4.0
Böngésző: 10.7.2-g
Android 6.0.1
(Csak egy weboldal címnél van gond; egy emailben lévő linkre kattintva van a probléma.)
Mit javasoltok még kipróbálni? -
royalka
őstag
Sziasztok.. a saját topikom elég halott
(note 6 pro), most frissült otan a telom 10.2.3.0-ra. igy már 9-es droid van rajta. De igazából nagy változás nincs. Resetelni kéne vagy amugy se sok újítást lett?
-
Kezdő68
újonc
Sziasztok! Tegnap kora este eltűnt a billentyűzetem a Redmi 6-osomról. Előtte egy hete véletlenül "lebegővé" tettem (minden alkalmazásban - pl Viber, Messenger, Googel, G-mai, stb - a szöveg/üzentek felett volt, és oda húztam, ahova akartam), aztán tegnap előtt véletlenül vissza húzta, hogy alul legyen (ahol korábban mindig), ill. volt egy rendszer frissiítés is tegnap előtt... Nem tudom, hogy zeke közre játszottak-e, de most nincs bill, tehát nagyjából nem tudom használni a gépet (a Virtuális billentyűzetekből Gboard van és Google hangalapú géplesé - kipróbáltam minden verziót, hogy mi legyen be és ki kapcsolva, de semmi változás - azaz annyi, hogy ha a Gboard k van kapcsolva, és hangalapú be, akkor beolvasva tudok "írni". Mit tegyek? Vissza kell állítanom a gyári beállítást, és utána megpróbálni visszamenti a beállítsaimat? (Elvileg le van mentve MiCloudra és Gogglere is "minden"). Bocs, nagyon tapasztalatlan vagyok, így nem kellet még ilyet csinálnom... Köszönök minden segítséget!!!!
-
Engineer086
Modder
válasz
body007 #1209 üzenetére
Sziasztok!
Sikeresen visszaállítottam gyári beállításokat a telefonom, minden remekül működik (kopp kopp kopp), viszont a korábban kiexportált névjegyeimet nem tudom importálni outlook alól. A tárhelynél mutatja az outlook címem, viszont azt írja ki a telefon, hogy vCard fájl nem található. Tudnátok tanáccsal szolgálni erre a problémára?
Köszönöm! -
kano
nagyúr
válasz
Dan-szan #1204 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. Csak mailt enged megadni, de a CitroMail-es címre soha sem jön meg a mail.
Nem tudom, hogy mit lehet ilyenkor tenni.
Gondolom valamelyik partíción tárolja az adatot, hogy a telefon full wipe után is kérné a kódot.
Nem tudom mit lehetne tenni...
Köszi! -
válasz
Engineer086 #1203 üzenetére
Ha gyári beállítások visszaállítása után is csinálja, akkor szerviz.
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Redmi 4x készülékem érintőképernyője egy ideje teljesen megbuggyant, használat közben, legyen az fb oldal görgetése, vagy üzenet írása során totál random módon elindít programokat, videóhívást kezdeményez, karaktereket gépel be stb.
Találkozott már valaki hasonló problémával? Elképzelhető, hogy szoftveres hiba lehet a háttérben?
MIUI Global 10.3.1 fut a telefonon, próbálkoztam már a használt programok újra telepítésével, de nem jártam sikerrel, a következő lépés a rendszer visszaállítása lenne, de ezt szeretném elkerülni.
Köszönöm a válaszokat! -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudok úgy feldobni egy MIUI romot, hogy ne kérné az előzetesen beállított MI fiók jelszavát?
Történt, hogy egy régi telefonomon lévő MIUI-n beállítottam egy Mi fiókot aminek később elfelejtettem a jelszavát. Gondoltam, hogy ha Twrp-ből egy full wipe után visszateszem akkor nem fogja kérni a jelszót. De az a probléma, hogy már a kezdeti beállításoknál is kéri a Mi jelszót (a fiókhoz).
Hogy lehetne a jelszót alaphelyzetbe állítani? Az a baj, hogy a megadott CitroMail-es címre soha nem kapom meg a jelszó reset mailt.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ubuntu Linux
- Synology NAS
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest