- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vezeralmos2
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy videókártyám, amit kifagyás hibával odaadtam egy srácnak hogy javítsa meg, itt a hardveraprón javasolták.
Azóta eltelt másfél hónap, és eddig semmilyen fényképes vagy videós doksit nem küldött arról hogy csinált volna vele bármit is, üzenetekre szeret nem válaszolni.
Én közben úgy döntöttem, hogy ha ennyi idő után sem sikerült vele kezdeni valamit, akkor mégsem kérem a javítást, és hogy küldje vissza.
Erre elkezdett pattogni hogy ő bevizsgálási díjat számol fel a kártyáért, anélkül nem kapom vissza, majd úgy csinált mint aki süket és rám tette a telefont.
Rendőrséggel is meg fenyegettem de eredménytelenül, csak tovább pattogott, és állítása szerint meg van sértődve hogy rendőrséggel fenyegettem.
A videókártyát amikor odaadtam neki személyesen ilyenről hogy bevizsgálási díj, szó nem esett, a feladat javítás volt.
És mivel nem történt javítás a kártyán, a semmiért nem fogok pluszban kifizetni nem tudom mennyi pénzt bevizsgálás címén.
Én egy javítást kértem, amit eddig nem sikerült teljesíteni, és szeretném visszakapni a kártyát, mivel az enyém, de nem ajda vissza. Természetesen ugyanolyan állapotban a kártyámat ahogy odaadtam neki, működött, adott képet.
A nevét nem tudom, egy telefonszám, discord név, és hardveraprós név, és egy cím/kapucsengő áll rendelkezésre.
Mit javasoltok, mit csináljak? Feljelentés érhet valamit? 35 ezres kártyáról van szó.Üdv
Álmos
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- Revolut
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Ford topik
- Windows 11
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- YouTube
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest