Hirdetés
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenager18
senior tag
Üdv!
Lenne egy kis problémám, amivel kapcsolatban hozzáértő segítségét kérném.
A sztori :
Árultam itt Hardveraprón egy mobiltelefont. Nem tapasztaltam semmi hibát, teljesen jól működött a készülék. Jelentkezett rá egy szimpatikusnak tűnő vevő, hogy jegeljem le, ő mindenképp megveszi. Jegeltem is, kb 1 hónapig, volt olyan kedves, hogy még foglalót is küldött közben. 1 hónap után aztán elutalta a maradék összeget, én pedig postán keresztül elküldtem neki a készüléket. Hozzáteszem, hogy a hirdetésben feltüntettem, hogy garancia nincs a készülékre, és a vevő sem kért próbagaranciát ! Másnap jött a levél a vásárlótól, hogy megérkezett a telefon, minden oké. Nyugtáztam. Harmadnap estefelé kaptam egy ujabb levelet, hogy a készüléknek hibás a hangszórója, recseg, így neki nem kell, vásároljam vissza. Írtam, hogy ez lehetetlen, semmi hibája nem volt. Nem baj, ő csak hajtogatta, hogy így neki nem kell, vagy vegyem vissza, vagy utaljak vissza az árából 10ezer forintot. Válaszoltam, hogy ez nem így megy, nálam működött, ráadásul semmiféle garancia nem volt rá, de ez őt nem érdekli, feljelentéssel fenyegetőzik, ha nem utalok pénzt. Időközben valami kamerahibát is emlegetett, meg hogy ő megnézte, hogy a csavarok szét vannak buherálva, javítva volt, stb. Pedig én nem nyultam a telefonhoz, nem is kértem erre senkit, hibátlan volt a teló.
Kérdésem, hogy ilyen esetben mi a teendő ? Nekem most nincs felesleges pénzem erre, ráadásul semmiféle garancia nem volt a telefonra
Vagy ez nem számit ?Köszönöm előre is a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Posta, csomagküldés
- Autós topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- Horgász topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Xbox Series X|S
- Honda topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vagy ez nem számit ?