- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
válasz
Bartoromeo #826 üzenetére
Ez biztató.
Ennek még uttánnajárok , köszi az infot. -
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Most készülök venni egy telót ami szolgáltatófüggő.
Milyen papírt írassak a letiltás elleni védelem érdekeében , úgy értem mi álljon benne ahhoz hogy a legegyszerűbben , a leghamarabb és legegyértelműbben visszakerüljön az ára ha a letiltásra sor kerülne. -
Ateszzero
őstag
Igen , ez mind szép és jó. Sajna a bezsebelt pénzt csak kevés esetben kapják vissza a károsultak ugy tudom. Olyan rendelet kelle a kormánytol ami ha egy ilyen csalót közmunkára vagy börtönbe kerülése után a kárt kifizetné az állam vagy a polgármeseteri hivatal ,. ők meg szépen bezsebelnék utánna az elkövetőtől.
-
Ateszzero
őstag
válasz
Renegade100 #637 üzenetére
Minden megoldás érdekel. Ha nem publikus , jöhet PÜ-ben is.
-
Ateszzero
őstag
válasz
Renegade100 #635 üzenetére
Újra nem lehet elérni, egyre biztosabb hogy a telefont nem látom.
Körülbelül ha feljelentést megteszem , mikorra kaphatom vissza a pénzem? -
Ateszzero
őstag
válasz
Renegade100 #630 üzenetére
Miért jelenthetne fel?
Egyébként számmegjelenítést bekapcsoltam , pár csöngés után foglaltat jelez. most vagy késő van és alszik , vagy nincs otthon és az asszonya kinyomja , vagy nem akar velem beszélni. -
Ateszzero
őstag
válasz
Renegade100 #628 üzenetére
Megnevettetsz még ebben a szar helyzetben is. -
Ateszzero
őstag
Nem valószínű hogy ő az. A felesége számlaszámára kellett utalni .
Sebők Zsuzsanna.
Most megpróbáltam a számot. Kicsöng. Van valami remény. Válasz nincs a hívásra. El vn rejtve a számom, lehet hogy ez a gond
Most azon gondolkodom mit ondhjak neki hogy közbe ne sértsem meg és hogy korekt válaszokat is kapjak. -
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Nem hittem volna hogy valaha is jövök ebbe a fórumba , de sajna beleestem a csabdába.
Apródon láttam meg egy olcsó telefont, ami nagyon messze van helyileg , és sehogy nem akartam odáig el autókázni ezért az utánvétes futárra szerettem volna rábeszélni az eladót, de ő addig addig ügyködött míg rá nem beszélt hogy akkor legalább a felét utaljam el előre mert neki S.O.S-be kell a pénz és azért tette ki ennyiért a telefont mert gyorsba kell neki a pénz.
Na mármost gondoltam először megegyezek vele, elküldöm neki a címem , és aztán kis idő mulva leellenőrzöm a barátnömmel hogy rejtett számon felhívatom vele mintha meg akarná venni a telefont , gondoltam ha neki is eladja , akkor csaló, de sajnos becsületesnek bizonyult ugyanis azt mondta neki hogy elkelt a telefon.
Ezért meggyőződve az egyén tisztaságáról elutaltam neki a vételár felét ( 30ezret ) , ok volt minden , meg is rendelte állítólag a futárt, és délután 3-ra megy hozzá feladja neki a megadott címre.
Később nemsokkal 3 előtt , felhívott hogy a felesége balhézik vele , meg hogy nem engedi elküldeni a telefont bla bla bla,ne csináljuk már vissza az üzletet bízzak benne nem akar ő 60ezer forintért bíroságra járni , meg börtönbe kerülni, de utaljam már el neki a másik felét még 3 előtt , hogy a futárnak odaadhassa a telefont.
Én meg hülye gyerek bíztam benne és elutaltam neki a vételár másik felét is. Este hét körül még ellenörzésképp a sógorom barátnőjével is felhívattuk a számot mert gyanus volt hogy a hirdetés még mindíg kinnt volt, szoval felhívta haver nője a foszert, erre dermedten hallgadtuk hogy neki is eladó ugyanaz a telefon , és hogy sos-be árulja ennyiért, de ahhoz hogy ennyiért megkapja , előre kell utalni a pénzt, és itt köszönt el haver barátnője.Mi meg álltunk ott kihülve és reményvesztetten.
Nekem még sikerült kb 5 percre rá felhívni , és elmondtam neki hogy ez mi volt, de tagadta hogy árulna másik telót is és hogy az én telómat feltette, semi gond nem lesz , kértem tőle a csomagazonosítót , de azt mondta otthon van neki , majd este ha hazaér hívjam fel és leírhatom. Kb délután 7 óra óta nem érem el.
Most akkor átvertek szerintetek? Tegyem meg holnap a feljelentést vagy még várjak vele?
Nagyon ki vagyok.Mindíg én oktatok ki mindenkit , erre most én estem bele ebbe a hülyeségbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest