Hirdetés
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
válasz
Bartoromeo
üzenetére
Ez biztató.
Ennek még uttánnajárok , köszi az infot. -
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Most készülök venni egy telót ami szolgáltatófüggő.
Milyen papírt írassak a letiltás elleni védelem érdekeében , úgy értem mi álljon benne ahhoz hogy a legegyszerűbben , a leghamarabb és legegyértelműbben visszakerüljön az ára ha a letiltásra sor kerülne. -
Ateszzero
őstag
Igen , ez mind szép és jó. Sajna a bezsebelt pénzt csak kevés esetben kapják vissza a károsultak ugy tudom. Olyan rendelet kelle a kormánytol ami ha egy ilyen csalót közmunkára vagy börtönbe kerülése után a kárt kifizetné az állam vagy a polgármeseteri hivatal ,. ők meg szépen bezsebelnék utánna az elkövetőtől.
-
Ateszzero
őstag
válasz
Renegade100
üzenetére
Minden megoldás érdekel. Ha nem publikus , jöhet PÜ-ben is.
-
Ateszzero
őstag
válasz
Renegade100
üzenetére
Újra nem lehet elérni, egyre biztosabb hogy a telefont nem látom.
Körülbelül ha feljelentést megteszem , mikorra kaphatom vissza a pénzem? -
Ateszzero
őstag
válasz
Renegade100
üzenetére
Miért jelenthetne fel?
Egyébként számmegjelenítést bekapcsoltam , pár csöngés után foglaltat jelez. most vagy késő van és alszik , vagy nincs otthon és az asszonya kinyomja , vagy nem akar velem beszélni. -
Ateszzero
őstag
válasz
Renegade100
üzenetére

Megnevettetsz még ebben a szar helyzetben is. -
Ateszzero
őstag
Nem valószínű hogy ő az. A felesége számlaszámára kellett utalni .
Sebők Zsuzsanna.
Most megpróbáltam a számot. Kicsöng. Van valami remény. Válasz nincs a hívásra. El vn rejtve a számom, lehet hogy ez a gond
Most azon gondolkodom mit ondhjak neki hogy közbe ne sértsem meg és hogy korekt válaszokat is kapjak. -
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Nem hittem volna hogy valaha is jövök ebbe a fórumba , de sajna beleestem a csabdába.
Apródon láttam meg egy olcsó telefont, ami nagyon messze van helyileg , és sehogy nem akartam odáig el autókázni ezért az utánvétes futárra szerettem volna rábeszélni az eladót, de ő addig addig ügyködött míg rá nem beszélt hogy akkor legalább a felét utaljam el előre mert neki S.O.S-be kell a pénz és azért tette ki ennyiért a telefont mert gyorsba kell neki a pénz.
Na mármost gondoltam először megegyezek vele, elküldöm neki a címem , és aztán kis idő mulva leellenőrzöm a barátnömmel hogy rejtett számon felhívatom vele mintha meg akarná venni a telefont , gondoltam ha neki is eladja , akkor csaló, de sajnos becsületesnek bizonyult ugyanis azt mondta neki hogy elkelt a telefon.
Ezért meggyőződve az egyén tisztaságáról elutaltam neki a vételár felét ( 30ezret ) , ok volt minden , meg is rendelte állítólag a futárt, és délután 3-ra megy hozzá feladja neki a megadott címre.
Később nemsokkal 3 előtt , felhívott hogy a felesége balhézik vele , meg hogy nem engedi elküldeni a telefont bla bla bla,ne csináljuk már vissza az üzletet bízzak benne nem akar ő 60ezer forintért bíroságra járni , meg börtönbe kerülni, de utaljam már el neki a másik felét még 3 előtt , hogy a futárnak odaadhassa a telefont.
Én meg hülye gyerek bíztam benne és elutaltam neki a vételár másik felét is. Este hét körül még ellenörzésképp a sógorom barátnőjével is felhívattuk a számot mert gyanus volt hogy a hirdetés még mindíg kinnt volt, szoval felhívta haver nője a foszert, erre dermedten hallgadtuk hogy neki is eladó ugyanaz a telefon , és hogy sos-be árulja ennyiért, de ahhoz hogy ennyiért megkapja , előre kell utalni a pénzt, és itt köszönt el haver barátnője.Mi meg álltunk ott kihülve és reményvesztetten.
Nekem még sikerült kb 5 percre rá felhívni , és elmondtam neki hogy ez mi volt, de tagadta hogy árulna másik telót is és hogy az én telómat feltette, semi gond nem lesz , kértem tőle a csomagazonosítót , de azt mondta otthon van neki , majd este ha hazaér hívjam fel és leírhatom. Kb délután 7 óra óta nem érem el.
Most akkor átvertek szerintetek? Tegyem meg holnap a feljelentést vagy még várjak vele?
Nagyon ki vagyok.
Mindíg én oktatok ki mindenkit , erre most én estem bele ebbe a hülyeségbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Dacia topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL + kontroller 2027.05-ig garanciális, számlával!
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindíg én oktatok ki mindenkit , erre most én estem bele ebbe a hülyeségbe.