- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDennis
senior tag
válasz
DonDennis #2611 üzenetére
Sziasztok,
csak érdeklődnék valaki kapott-e még "tanúnak idézést" N0kEdLi-vel történt üzlet miatt, mert ahogy én még régebben írtam engem átvert, de "szerencsére" nekem vissza utalta a pénzt, de többen írták, hogy ez valami piramis játék szerű dolog lehetett ahol engem a következő ember átveréséből fizethetett ki, a következőt a következőjéből és... aztán lehet valahol bebukott és most elkapták a rendőrök. Azért gondolok erre, hogy ez az ügy lehet, mert a Diósdi Interspar Foxpost-ba kértem a csomagot, és az Érd/Diósd Rendőrkapitányságra hívtak be.
Először picit megijedtem aztán eszembe jutott ez az eset és láttam, hogy azóta kitiltották és törölték is mindenét, szóval gondolom ez az ügy miatt akarnak meghallgatni. Esetleg járt így más? -
DonDennis
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #2614 üzenetére
Szerencsére tegnap vissza utalta a pénzt az eladó, tehát tényleg nagyon korrekt. Az ő csomagja ugyan nincs meg... meg hát nem tudom ha összeverték és valaki talál egy ajándék 3070-eset a Foxpostjában sajnos élek a gyanúperrel, hogy nem telefonál...
-
DonDennis
senior tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, röviden leírom a helyzetet:
Adott egy 15éves PH! regisztrációval rendelkező hirdető. Árul egy videokártyát aminek az áráról megállapodtunk, és arról, hogy Foxpost automatával küldi. Az összeget elutaltam, ő másnap fel is adta a terméket erről küldte a fotókat. Viszont a megadott csomagszám alapján még ma reggel sem tudtam nyomonkövetni a csomagot. Ekkor felhívtam a Foxpostot elmondtam mi a probléma, erre kérték küldjem át a képeket, emailen megnézik. Átküldte jött is 5 perc múlva a válasz, hogy igen valami IT probléma miatt rossz nyomonkövetési számot generált a rendszer a kiküldött emailben, de küldik az újat és ez alapján tudom követni a csomagot. Valóbban így volt láttam is a csomagot, és ma meg is érkezett az autómatába. Viszont az újonnan generált csomagkövetési számon még az én nevem szerepelt de új telefonszám és email. Nem tudom-e miatt-e vagy más miatt de se én sem a feladó nem kapott nyitó kódot. Felhívtam ismét a Foxpostot kedvesek voltak egyből küldték sms-ben a kódot. Oda mentem az automatához, ki is nyílt, viszont egy picike kis karton doboz volt benne csak. Fotóztam videóztam mind1. Egyből küldtem a képet az eladónak ő nem értette mi ez mert állítása szerint ő nem is így adta fel a csomagot, rajta volt a nevem illetve hát lényegesen nagyobb a csomag. Hívtam a Foxpostot egyből, mert azért a nyomonkövetési szám hibája miatt ők is gyanúsak voltak nekem. (Amúgy valami laptop boltos csomag jött, benne egy laptop ventilátor, egy usb c kábel és egy hővezető paszta). A nő azt mondta elkezdik kivizsgálni, de hogy ő úgy látja a rendszerbe ez az én csomagom stb. Végül azt kérte tegyem vissza a csomagot abba a szerkénybe ahonnan kivettem, én ezt is videóztam és így tettem. Az eladó nem tűnt el, vele is beszélt a Foxpost, velem is beszélt, azt igérte este vissza utalja és nem tudja mi ez, ő nem ezt a csomagot adta fel. Van az eladóhoz, nevem, telefonszámom, személyi igazolvány mind a két oldala bescanelve, bankszámla szám utalási adatok stb.
Megvárom vissza utalja-e este tényleg, de amúgy mit lehet ilyenkor tenni?
Köszönöm a segítséget.
A kár érték 356.000Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged