- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDennis
senior tag
válasz
DonDennis #2611 üzenetére
Sziasztok,
csak érdeklődnék valaki kapott-e még "tanúnak idézést" N0kEdLi-vel történt üzlet miatt, mert ahogy én még régebben írtam engem átvert, de "szerencsére" nekem vissza utalta a pénzt, de többen írták, hogy ez valami piramis játék szerű dolog lehetett ahol engem a következő ember átveréséből fizethetett ki, a következőt a következőjéből és... aztán lehet valahol bebukott és most elkapták a rendőrök. Azért gondolok erre, hogy ez az ügy lehet, mert a Diósdi Interspar Foxpost-ba kértem a csomagot, és az Érd/Diósd Rendőrkapitányságra hívtak be.
Először picit megijedtem aztán eszembe jutott ez az eset és láttam, hogy azóta kitiltották és törölték is mindenét, szóval gondolom ez az ügy miatt akarnak meghallgatni. Esetleg járt így más?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Playstation 5 játékok
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest