- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
entoni1989 #1967 üzenetére
a moderátor nem bíróság, ahol törvények és jogszabályok alapján megszületik egy ítélet. kívülállóként ilyen "kusza" ügyben nem fognak oldalt választani és rendet tenni - fogd fel tanulópénznek
vettem már én is pár notit, minden esetben előre tisztáztam, hogy magyar billentyűzetes-e, képek alapján el tudtam dönteni, hogy megfelel-e az állapota és a személyes átvételkor ezekről meg is győződtem. te itt hibáztál amit nem vagy hajlandó elismerni és vállalni a következményeit.
-
shteer
titán
válasz
entoni1989 #1963 üzenetére
én még mindig nem értem azt, hogy miért tartod csalónak az üzletfeled (nem csak ő alkalmazza a hirdetés archíválásakor a törlést, hanem 10+ éves tagoknál is láttam, szabályzat sem tiltja).
a leírtakból nekem csak az jön le, hogy mindketten hibáztatok és nem voltatok hajlandóak és képesek az eredeti állapot visszaállítására -
shteer
titán
válasz
entoni1989 #1960 üzenetére
Csak ha ő is kéri jelentésben, akkor tud.
Azzal azért remélem tisztában vagy, hogy a személyes átvételkor minden kifogásolt paraméter és hiba kiderült volna ha szánsz rá időt ott átnézni. Nem akarok utólagmegmondókapitányt játszani de ez az üzlet ugyanúgy múlt rajtad is mint rajta.
Kívülállóként ez nem átverés, hanem kétoldalú hanyagság. -
shteer
titán
válasz
entoni1989 #1950 üzenetére
Szvsz ebben az esetben max értékelni tudod a hirdetés jelentésével
-
shteer
titán
válasz
Jeanne d'Arc #1745 üzenetére
a vevőd polgári peres eljárással követelheti vissza tőled a vételárat, te pedig attól akitől vetted.
amennyiben bizonyítani tudod, hogy jóhiszeműen vetted meg, anélkül hogy tudtad volna, hogy lopott, akkor
büntetőeljárásra nem kell számítanod -
shteer
titán
válasz
Jeanne d'Arc #1743 üzenetére
A továbbértékesítés miatt van felelősséged, még ha jóhiszeműen is jártál el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest