- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
entoni1989
tag
Igaz hogy megnézhettem volna, de az is igaz hogy sötét volt, mivel a nyugati melletti parkolóban bonyolítottuk le az üzletet. Meg nézd, én bíztam benne és valószínűleg levágta már az üzenetet írások alatt és azt kihasználta, mert szerinted pl. az egy olyan jelentéktelen információk egy gépről hogy magyar vagy külföldi, hogy azt előre nem is kell közölni a vásárlóval? Mert hogy ő nem mondta hogy magyar, de azt sem hogy angol. Meg arra mi a magyarázat hogy ahogy lement az üzlet és elköszöntünk a hirdetés teljes szövegét a képekkel együtt eltüntette. Szerinted erre mi a magyarázat? Mert szerintem egyértelmű..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest