Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRayal
csendes tag
Sziasztok!
Igaz nem Hardveraprón történt, de hátha tudtok segíteni.
Egy apróhirdetőn találtam egy PC-t elég olcsón, de mivel messze volt kértem hogy utánvéttel postázza el nekem. Meg is jött addig semmi gond, csak amikor már elment a postás a pénzemmel akkor láttam hogy hiányzik belőle a HDD, márpedig az is benne volt az árban a megállapodás szerint. Az zavar engem - amire figyelni is fogok emiatt mostmár - hogy szerződés vagy bármi nem volt kötve amibe ezt beleírtuk, csak egyszerűen ott az oldalon üzenetben egyeztünk meg a végleges árban. A telefonszáma az emberünknek már nem kapcsolható. Elég messze van a rendőrség tőlem, így előtte szerettem volna itt megkérdezni hogy ezzel lehet e valamit kezdeni. A postán annyit mondtak hogy mivel nem volt jegyzőkönyv felvéve így ők nem tudnak semmi kezdeni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest