Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pyttawrx

MODERÁTOR

válasz gold007 #2967 üzenetére

Szia.
    Én sem védem. De! Hirdetés címe: Hibásan... innentől kezdve ez rizikós, és ezt te tudtad, elfogadtad, amikor megvetted, illetve utaltad a költséget.
    A garancia, amit írt...., azrét olvassunk már a sorok között: "Gari arra van, hogy képet ad, és mondjuk League Of Legendset szépen tudsz vele játszani"
    Azaz csak akkor vedd meg, ha nem terheled, mert arra adok gart, hogy ad képet másra nem.
    Itt nem jár negatív az eladónak szerintem.

Teljesen mindegy, hogy te mit tennél, vagy más. Sőt én is vettem már vissza "jogtalanul" eladott terméket, de ez mit sem számít, mert ez a te vételed volt. :)

Lényeg:
    Szerintem ez esetben nem történt átverés. Pontosan azt kaptad amit írt.

• maxxenergie

senior tag

válasz gold007 #2961 üzenetére

Nem védem a tagot + van negatívja is de tények :

Vettél egy hirdetésben is rossznak írt kártyát nyomott áron arra volt gari hogy képet ad ezt meg is kaptad mert ahogy írod 1 óráig ment nálad is, tehát valóban így volt.. Ez már eleve plusz, mert rossz karira nyomott áron semmi gari nincs nem szokott lenni, de még erre is adott... Aztán elfüstölt felrobbant rajta "valami" tehát fizikailag is sérült lett már nálad! ... És még szét is szedted pluszba... ... Majd elvárnád hogy visszavegye.... :F

Te visszavennél egy olyan hibásnak nyomott hibás áron eladott kártyát ami fizikailag egyben képet adva eladtál, megkapta a vevő nyomott áron, ment is nála képet adott ahogy írod TE, majd X idő után égési sérülések + szétszedés után visszaküldené és kérné vissza a pénzt ... DEHOGY ....

Lehet akár az is ez a Te sztorid és próbáltad sütni javítani, és nem sikerült... ki tudja senki ez is lehetne ... szóval ahogy eladta ahogy átvetted az hogy fizikailag nem volt sérült ment is képet adott teljesítette! HIBÁSNAK volt hirdetve enniy szerintem a story...

Ne vegyél legközelebb hibás kártyákat vagy ha igen akkor ez inkább benne van mint az hogy majd csoda folytán jól jársz ... szerintem de ez az én véleményem itt se csalás se megtévesztés nincs ahogy hirdetve volt azt megkaptad garit arra képet ad megkaptad ami ez után történt IJ kategória ha tetszik ha nem ! Velem is volt így annyi különbséggel nem írtam ide mert tudtam semmi értelme IJ én is..

ÉN SEM venném így vissza annyi különbséggel hogy én semmi garit nem adok hibás termékre még arra sem hogy kép lesz nálad mert nálam volt....

• lafaty80

addikt

válasz gold007 #2961 üzenetére

Javaslom olvasd el azr a 2 negatív értékelését és amiket ő írt rá, tanulságos, és ráismerhetsz a sztoridra.

Új hozzászólás Aktív témák