- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Semmit nem tud csinálni. Szard le. Ha te tudod, hogy jó volt minden akkor legyen nyugodt a lelkiismereted.
Magánszemélyként nem vagy köteles garanciát adni. Főleg semmi okod rá, mert gyári garanciás. Vigye el ha akarja. Szerintem csak meggondolta magát.
Személyesen megnézhette. Ne foglalkozz vele. Nem fog semmit csinálni. Ilyen kis idióta vevő, hogy csak keménykedik.
Max ha tudja a címed is akkor lehet esetleg problémás. Isten tudja milyen barom és hogy hoz e pár havert. -
kurion
senior tag
Ja és ilyen mondatokat írt E-mailben(nem tudom van e jelentősége):
-"Szeretném ha minél hamarabb jelentkeznél!!!! Ne Én keresselek meg!!!!"
-" Nem az az ember vagyok akivel megéri szarozni! "és szavatosságra hivatkozik, hogy én nem kötöttem ki hogy nincs rá, és hogy ezért van meg hogy ő nem viszi el szervízbe pedig garanciális a termék.
Szerződést nem írtunk se adásvételit szóval nincs papírja a feltételekről csak a hirdetés van neki lementve az ő elmondása szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő