- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domi_Jani
tag
válasz
baluka6 #1349 üzenetére
Én Dano26-nak az eredeti tulajdonosával beszéltem facen, régi eladása utján sikerült kiderítenem ki ő. Nemrég megkért h tisztázzam őt. Ő is áldozat csak ő nem anyagi hanem ha nevezhetem úgy szellemi tulajdonát vesztette el. Fel sem tűnt neki mert január-február környékén lépett be utoljára, ami stimmel is az aktivitása alapján (hsz-ek, eladás értékelés, piros pontozás), nem tudja hogy szerezték meg a jelszavát. Megadta az elérhetőségét, fel is hívott. Értetlenül áll a dolog előtt. Ezt szerettem volna csak tisztázni. Akit keresünk az jelenleg két álnévre utaltatta a pénzt: Szendrüvári Tibor ill. Szentesi Tivadar. A számlaszámot meg persze mindenérintett tudja....
-
blue8
csendes tag
válasz
baluka6 #1236 üzenetére
Szia baluka6! Én tegnap utaltam el 81.000 ft-ot ennek a csalónak ( Szendrővári Tibor) cuccokért, (ugyanaz a számlaszám,meg v.mi Tablet discount a boltja ,közlönyben benne van a Bp-i címe ) mert azt hittem king1367 nevu taggal levelezek. Még nem tudom ki a hunyó de csatlakoznék hozzád, (meg látom vannak még mások is) , egy közös feljelentés nagyobb értékü, folytatólagos bunelkovetés ugyben. Légyszi jelezz vissza! blue8
-
king1367
csendes tag
válasz
baluka6 #1232 üzenetére
Akkor jelezném, hogy kedves Szendrővári úr az én accomat használta az elmúlt 3-4 napban. Ha valaki tudja, merre lehet elérni, kérem jelezze. Nem szép dolog belépni a Gmail fiókomba, majd onnan ide, megváltoztatni a jelszót, és se szó-se beszéd üzletelgetni. Legalább az e-mailt átírhatta volna. Az elmúlt 30 percben két jelszóemlékeztetőt is kért a mailemre. Ezzel csak mondanám, hogy valószínű nem saját regisztrációval, hanem innen-onnan leakasztott accountokkal üzletel.
Ha valaki tudja elérhetőségét (e-mail, telefon), kérem írjon PÜ-t. Senkit nem akarok megkárosítani/feljelenteni, viszont egyrészt szeretném visszakapni az accomat, tisztán, másrészt azt akarom hogy Ő is zárja le az üzleteit amit a nevemmel nyitott. -
zolc
újonc
válasz
baluka6 #1232 üzenetére
Szia,
Én éppen msot jövök a rendőrségről.
Minden féleképpen tegyél feljelentést a rendőrségen. Engem 30ezer forinttal vágott át. Azt mondtáka rendőrségen, hogy amíg nem haladja meg az általa okozott kár, az 50.000Ft-ot addig nem bűncselekmény, ergo nem foglalkoznak vele, de ha mondjuk már te is bejelentenéd, akkor mindketten jobban járnánk.
Mondjj el a rendőrségen minden, vidd el a vele folytatott beszélgetésed, az utalásról a bizonylatot, meg minden infót amit kaptál tőle.
Remélem elkapják hamarosan.
-
darnyi
tag
válasz
baluka6 #1232 üzenetére
Én leszek a másik aki feljelentem, bár nekem "csak" 40000 Ft-om bánja. De jövő héten megyek a yardra. Gyanítom még többen is leszünk. Én is voltam olyan hülye, hogy előre utaljak. De jobban utána nézve már volt előélete.
http://mobilarena.hu/tema/akikkel_jo_vigyazni_uzleteles_soran/hsz_10361-10380.html
Bár ha feltört acc, nem ő lesz az emberünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest