- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Yettel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angclung
csendes tag
Ezért célszerű, ha a károsultak lehetőség szerint összefognak, és feljelentéskor - vagy akár a későbbiekben - jelzik a rendőrség felé az általuk ismert egyéb eseteket is. Mert egy néhány ezer forintos ügy önmagában csak szabálysértés, több elkövetés esetén viszont akár többrendbeli csalás. (Persze lehetséges, hogy a rendőrség belső rendszerében elvileg összefutnak a szálak, de ha így is van, nem biztos, hogy ez a gyakorlatban is mindig működik.)
Jelen szituációban szerintem még nem késő kérni a hatóságtól a lezárt esetek felülvizsgálatát.
-
baluka6
aktív tag
A mobilarénától ezt a választ kaptam, arra, hogy mennyi mindenkit átvert és több accountot feltört:
Szia!
Sajnáljuk, ami veled történt, mi már kitiltottuk őt. Ha nem tudod a pénzedet visszaszerezni tőle, akkor rendőrségi feljelentést tehetsz ellene.
Viszont fontos elmondanunk, hogy adatokat mi csak a rendőrségnek adhatunk ki (bármit, amit kérnek), részedre nem.
Köszönjük megértésedet!Most nem bántásból, de nem igazán érdekli őket, ezért tiltották ki king1367-et is. Azt hiszi, hogy ezzel meg van oldva a probléma, nem foglalkozna vele, hogy az oldal rovására megy az, hogy sorba törik fel a felhazsnálói fiókokat.
-
blue8
csendes tag
-
jdg
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest