-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domi_Jani
tag
válasz
baluka6 #1349 üzenetére
Én Dano26-nak az eredeti tulajdonosával beszéltem facen, régi eladása utján sikerült kiderítenem ki ő. Nemrég megkért h tisztázzam őt. Ő is áldozat csak ő nem anyagi hanem ha nevezhetem úgy szellemi tulajdonát vesztette el. Fel sem tűnt neki mert január-február környékén lépett be utoljára, ami stimmel is az aktivitása alapján (hsz-ek, eladás értékelés, piros pontozás), nem tudja hogy szerezték meg a jelszavát. Megadta az elérhetőségét, fel is hívott. Értetlenül áll a dolog előtt. Ezt szerettem volna csak tisztázni. Akit keresünk az jelenleg két álnévre utaltatta a pénzt: Szendrüvári Tibor ill. Szentesi Tivadar. A számlaszámot meg persze mindenérintett tudja....
-
Domi_Jani
tag
üdv itt is midnenkinek tegnap alakított ujra szendrővári, most mondták h itt is téma.
Nemsokára én is megyek a rendőrségre bejelenteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest