Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizseig
csendes tag
Sziasztok
Olyan problémám lenne, hogy 2013.12.09.-én vásároltam a hardveraprón egy iphone 5 készüléket 120.000 ft-ért. Előre utaltam a pénzt az "eladónak" az értékelései alapján. Állítása szerinte az érték garantált csomag eltűnt ezért nem kaptam meg, de mivel nem reagált a hívásaimra/üzeneteimre 23.-án feljelentést tettem a hardverapró által megadott néven regisztrál úriember ellen. Vallomásomat a rendőrségen rögzítették, de azóta semmit hírt nem kaptam. Természetesen az utalásról a bizonylat és a levelezésünket is csatoltam a feljelentéshez. Az illetőt többszöri próbálkozásra sem tudtam elérni míg nem egyszer kb 1 hónapja felvette a telefont (rejtett számról hívtam) amikor is azt mondta, hogy "vissza kapta az érték garantál csomag árát de mivel én megtettem a szükséges lépéseket így ő is megteszi". Mivel a pénzem nem kaptam vissza így nem tudom mire gondolhatott. Kérdésem az lenne, hogy ilyenkor mi a teendőm vagy lehetőségeim mivel nem kevés pénzről van szó.
Segítséget előre is köszönöm.
Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Fogyjunk le!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest