Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Manfred
csendes tag
válasz
Dinna90
üzenetére
Szia,
szerintem sok reményt már ne fűzz sem a pénzed visszakapásához, sem pedig a megrendelt termék megérkezéséhez. Ha akart volna rendesen válaszolni vagy elküldeni a terméket, már megtette volna... de nem akarja, becsapott. Sajnos saját tapasztalat, bár én cégként, egy webáruházzal jártam így.
Küldj neki még egy mailt, hogy a pénzt átutaltad és szeretnéd megkapni a terméket vagy vissza a pénzed, nem kell az ilyennel finomkodni. Ellenkező esetben rendőrségre mész és feljelented. Nevét, bankszámlaszámát, esetleg címét tudod is. Kinyomtatod az átutalási bizonylatot és az eddigi levelezéseteket és besétálsz vele a legközelebbi rendőrségre. Csalás miatt tehetsz feljelentést. Ha "szerencséd van" és több károsultja is van, akkor üzletszerűen elkövetett csalás miatt fogják elővenni. Ha nincs, akkor sajnos, elméletileg csak szabálysértésért indul ellene eljárás, mivel ez az összeg nem éri el a bűncselekményi értékhatárt, ami 50.000 Ft.
Az ehhez hasonló patkányokkal csak így lehet kommunikálni. Sajnos egyre több van belőlük

Előre pedig soha, semmiért nem szabad fizetni, inkább + 1000 Ft az utánvételi díjért vagy futárért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Dell OptiPlex 9020 Micro, Intel Core i5-4590T, Wifi kártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest