- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Manfred
csendes tag
válasz
Dinna90 #1026 üzenetére
Szia,
szerintem sok reményt már ne fűzz sem a pénzed visszakapásához, sem pedig a megrendelt termék megérkezéséhez. Ha akart volna rendesen válaszolni vagy elküldeni a terméket, már megtette volna... de nem akarja, becsapott. Sajnos saját tapasztalat, bár én cégként, egy webáruházzal jártam így.
Küldj neki még egy mailt, hogy a pénzt átutaltad és szeretnéd megkapni a terméket vagy vissza a pénzed, nem kell az ilyennel finomkodni. Ellenkező esetben rendőrségre mész és feljelented. Nevét, bankszámlaszámát, esetleg címét tudod is. Kinyomtatod az átutalási bizonylatot és az eddigi levelezéseteket és besétálsz vele a legközelebbi rendőrségre. Csalás miatt tehetsz feljelentést. Ha "szerencséd van" és több károsultja is van, akkor üzletszerűen elkövetett csalás miatt fogják elővenni. Ha nincs, akkor sajnos, elméletileg csak szabálysértésért indul ellene eljárás, mivel ez az összeg nem éri el a bűncselekményi értékhatárt, ami 50.000 Ft.
Az ehhez hasonló patkányokkal csak így lehet kommunikálni. Sajnos egyre több van belőlük
Előre pedig soha, semmiért nem szabad fizetni, inkább + 1000 Ft az utánvételi díjért vagy futárért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Logitech Harmony Companion (hub+távirányító) rendszer
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i7-4702MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest