Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Manfred
csendes tag
válasz
Dinna90 #1026 üzenetére
Szia,
szerintem sok reményt már ne fűzz sem a pénzed visszakapásához, sem pedig a megrendelt termék megérkezéséhez. Ha akart volna rendesen válaszolni vagy elküldeni a terméket, már megtette volna... de nem akarja, becsapott. Sajnos saját tapasztalat, bár én cégként, egy webáruházzal jártam így.
Küldj neki még egy mailt, hogy a pénzt átutaltad és szeretnéd megkapni a terméket vagy vissza a pénzed, nem kell az ilyennel finomkodni. Ellenkező esetben rendőrségre mész és feljelented. Nevét, bankszámlaszámát, esetleg címét tudod is. Kinyomtatod az átutalási bizonylatot és az eddigi levelezéseteket és besétálsz vele a legközelebbi rendőrségre. Csalás miatt tehetsz feljelentést. Ha "szerencséd van" és több károsultja is van, akkor üzletszerűen elkövetett csalás miatt fogják elővenni. Ha nincs, akkor sajnos, elméletileg csak szabálysértésért indul ellene eljárás, mivel ez az összeg nem éri el a bűncselekményi értékhatárt, ami 50.000 Ft.
Az ehhez hasonló patkányokkal csak így lehet kommunikálni. Sajnos egyre több van belőlük
Előre pedig soha, semmiért nem szabad fizetni, inkább + 1000 Ft az utánvételi díjért vagy futárért...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest