- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Detti
újonc
Vásároltam magánszemélytől egy Lee Cooper mellényt. Újnak hirdette, sosem hordottnak. 8000 Ft-ot fizettem érte.
A mellény szakadtan, foltozottan érkezett.
Ha még szakadt, varrás mentén, azt elfogadnám, de bolyhos, és kívülről foltozott!!!!!
Az eladó nem ismeri el a hibáját!
Mit tehetek?
Nem hajlandó visszautalni a pénzemet.
Becsaphat?Köszönöm:
Detti
-
kovi19980103
újonc
Hello. Kovács Krisztián vagyok. A hardveraprón kovo19980103 a nevem. Az elmúlt időszakban rendeltem egy i5 6600k-t megállapodás szerint hatvanezer forint értékben egy rigit becenevű emvertől aki ki van tiltva az oldalról igy írni sem tudok neki pedig van 10 pozitívja. Ezeket az adatokat adta meg.Bank: Budapest Bank
Számlaszám: 10104167-88567900-01004002
Név: Elisa Magvető KftHa bármiféle mód van arra hogy megkapjam a pénzem akkor köszönöm. Üdvözlettel: Kovács Krisztián
-
psychotr
újonc
Engem is átvertek: H. Viktor számlájára elutaltam 16000Ft-ot, ő persze a megígért telefont azóta is "küldi". Tudom, hogy hülyeséget csináltam, hogy megbíztam egy idegenben, de már késő.Tudom, hogy már sokakkal megtette ugyanezt. Feljelentést tettem a rendőrségen. Akit hasonlóképp megkárosított kérem, jelentkezzen nálam, hogy az illető végre megkaphassa megérdemelt büntetését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- sziku69: Szólánc.
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest