- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundX
tag
válasz
AusWolf #1712 üzenetére
Szia.
Szerintem eddig korrektül jártál el. Szervizben úgy is kiderül minden. Remélhetőleg nem sorolnak fel pluszba semmi baromságot
(mint elég sok számtech. boltban).Kötelezettség egyáltalán nem terhel Téged. Ebből és az eltelt időből azt tudnám Neked mondani, hogy nem éri meg foglalkozni vele. A Te lelkiismeretedre van bízva...
Mellesleg a vevő egy op-rendszert sem tud telepíteni?
Próbáltad neki elmagyarázni?
-
SoundX
tag
-
SoundX
tag
válasz
cinkoxid #1672 üzenetére
Helló!
Logikusan gondolkodva, valamint magamat a helyzetbe bele élve azt tudom mondani, hogy tiltsd le őt(őket). Jelenleg évi 600 ezer forintig nem vagy adóköteles. Valaki bizonyítsa, hogy Te többet vagy kevesebbet kerestél itt (esetleg üzletszerűen csinálod.)... Most komolyan. Lehet én látom nagyon "furán" de mit perelne rajtad? Esetleg olvasd el ezt.
A lényeg: Te működőképes gépet adtál el. Mivel írogatott így bizonyítani is tudod, hogy használta ---> tehát már az sincs, hogy eleve sz@rt adtál volna, vagyis nem verted át.
Én konkrétan ehhez nem értek, de minimális utánajárással + logikával szerintem rájöhetsz, hogy nincs miért aggódni.
Amúgy kíváncsi vagyok, mi lesz belőle. Szerintem fake amit az anyuka mond.
SoundX
-
SoundX
tag
válasz
kriszti19 #868 üzenetére
Ha jól tudom a rendőrség 50.000 forint fölött áll veled szóba. Szerintem ez tanulópénz lesz, hogy sose utalj előre főleg apródon ne. De tapasztaltabb fórumtársak biztos írnak konkrétabbat.
[Szerkesztés] Esetleg csinálj új regisztrációt, rendeli tőle megint, és próbálj meg személyes találkozót megbeszélni vele...
Nekem ez volt majd rákérdeztem, hogy ő volt e a másik személy mert rendelni akartam tőle csak pont akkor törölte magát és a butuska beismert mindent…
(Természetesen személyes találkozóba nem ment bele..)Tisztelettel:
András
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest