- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Clip – cimpazaj
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- One mobilszolgáltatások
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
#64791808 #833 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod!
Árkádban találkoztunk ahol 100 meg 100 dómkamera rögzítette az átadás átvételt, de ezekhez a felvételekhez persze hozzájutni csak nagyon ritka esetben lehet és nem akárkinek. Sajnos belefutottam, szomorú eset. Közel 20 ezer forintos tanulópénz volt. Ebben viszont az a rossz ha esetleg legközelebb vesz valaki tőlem valamit és tényleg elromlik ne adja ég akkor pont le fogom szarni miután eladtam.
Hülye voltam hogy visszavettem. Biztos vagyok benne ha nem veszem vissza jöttek volna ide a köpködések meg a fenyegetőzések.
Tuti zihher.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Futás, futópályák
- Milyen SSD-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest