- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dancii
tag
válasz
#64791808 #746 üzenetére
Lehet, hogy valóban naív vagyok, de én még adtam neki még egy esélyt.
Ha most rárontok mindenféle jogi procedúrával, és kiderül, hogy mégis megvolt a szám, csak ő valóban huzamosabb ideig kint tartózkodik, azért nem tudja nekem eljuttatni, és a posta a ludas, akkor meg elvágtam magam alatt a fát.Valóban, nekem is roppant gyanús, magam is tisztában vagyok vele, hogy több mint valószínű, hogy átvertek.
Én megadtam neki egy bizalmat, amit nem kellett volna. Megnéztem előzőleg az értékeléseit is, és igaz, hogy csak 2 pozítvja volt, de a pozitív az pozitív..valahol pedig el kell kezdeni. Akinek több száz van is valamikor a nulláról kezdte.Tanultam az esetből, tényleg nem biztonságos előre utalni, akármennyire is megbízhatónak tűnik a partner.
Én nem várom senkitől, hogy megoldja a problémám. Én csupán egy kis segítséget kértem, és leírtam, hogy más ne fusson bele a hibámba. És ha jól tudom ez a topic pont ebből a célból létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű MacBook Pro M1 256GB SSD Apple magyar space gray
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 2 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest