Hirdetés
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dancii
tag
válasz
üzenetére
Lehet, hogy valóban naív vagyok, de én még adtam neki még egy esélyt.
Ha most rárontok mindenféle jogi procedúrával, és kiderül, hogy mégis megvolt a szám, csak ő valóban huzamosabb ideig kint tartózkodik, azért nem tudja nekem eljuttatni, és a posta a ludas, akkor meg elvágtam magam alatt a fát.Valóban, nekem is roppant gyanús, magam is tisztában vagyok vele, hogy több mint valószínű, hogy átvertek.
Én megadtam neki egy bizalmat, amit nem kellett volna. Megnéztem előzőleg az értékeléseit is, és igaz, hogy csak 2 pozítvja volt, de a pozitív az pozitív..valahol pedig el kell kezdeni. Akinek több száz van is valamikor a nulláról kezdte.Tanultam az esetből, tényleg nem biztonságos előre utalni, akármennyire is megbízhatónak tűnik a partner.
Én nem várom senkitől, hogy megoldja a problémám. Én csupán egy kis segítséget kértem, és leírtam, hogy más ne fusson bele a hibámba. És ha jól tudom ez a topic pont ebből a célból létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen routert?
- Mikrotik routerek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest