- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Netfone
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nem bántani akartalak téged, sőt, pozitív emberi tulajdonság a bizalom, hogy adunk a másiknak egy lehetőséget. Ugyanakkor az eseted lefutott.
A két kolléga nagyon direkten fogalmazott, de igazuk van. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogyan lehet ismeretlen emberben pénz tekintetében megbízni, főleg ebben az országban.
Jogilag annyit tudok erre mondani, hogy elméletben számos lehetőség létezik, gyakorlatban SEMMILYEN jogi segítség nem áll rendelkezésre.
Szerk: Dancii: tévedsz. Utánvétnél átvevőként kötelezheted a postást, hogy kifizeted, de a jelenlétében nyitod ki a csomagot. Köteles ott maradni tanúnak. Ha pedig tanúval igazolod, hogy nem az volt a csomagban, mint amit megbeszéltetek, az kivételesen a hazai joggyakorlat szerint is végigjátszható és nyerhető ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen NAS-t vegyek?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest