- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 
			  Mobilarena A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN! 
 Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

simauser tag Sziasztok! Vettem egy Panasonic FZ200-as fényképezőt. Amikor megjött, és kipróbáltam, azt fedeztem fel, hogy zoom esetén, ha 9-11-12 között megállok a zoommal, akkor "Rendszerhiba (zoom)" hibaüzenet fogad, amit csak a kamera ki - majd újra bekapcsolásával tudok "orvosolni". Illetve kétszer előfordult kapcsolja a kamerát ki-be üzenet is. Végállásig folyamatosan zoomolva, majd onnan, megállás nélkül vissza nincs gond, de a középen megállok, akkor a fent említett eset történik az esetek túlnyomó többségében (gond nélkül reprodukálom a hibát). Az eladó a postát hibáztatja, és állítja, hogy nála semmi baj nem volt. Azt javasolta, próbáljak szoftverfrissítést csináltatni rajta, mert egy másik kameránál ezt megoldotta, ennek - vagy a javításnak - az árának a felét állja, és ez szerinte korrekt. De szerintem egy, vélhetően hardveres hibát, amit lehet, hogy nem is a posta okozott (ezt váltig állítja), nem fog egy ilyen megoldani. Szeretném visszaküldeni, és visszakapni az árát, de erre a konkrét kérésre semmit nem reagál. Hacsak annyit nem, hogy majd legközelebb megtanulom, hogy ilyet nem rendelek gls-sel  (mpl volt amúgy). (mpl volt amúgy).Szerintetek milyen lehetőségeim vannak? 55 ezer + szállítási költség volt az ár. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Rap, Hip-hop 90'
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(mpl volt amúgy).
 (mpl volt amúgy).