-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simauser
tag
válasz
domperke #3069 üzenetére
Köszönöm a választ!
Én nevetségesnek tartom, hogy valaki azt reagálja a postázásnál fellépő gondra ( és akkor feltételezve hogy nem eleve úgy adta fel, és egyáltalán, bármi baj volt a postázásnál ), hogy majd legközelebb megtanulom, mit rendelek postán . . . ez szerintem bicskanyitogató. Ezt írtam neki is, hogy hdd-k, notik, objektívek nem a boltba születnek . . .
A javítás feléhez meg annyit, hogy először szoftverfrissítést vagy javítást írt, aminek a felét állja, de ez később konkretizálódott, hogy a frissítés díja az ismerőse szerint 15 ezer, ennek a felét állja. Ha a gépnek - mint azt mástól én is utánakérdezősködtem - tényleg szalagkábel baja van (az objektívben), akkor ennek legalább a kétszerese, ha nem több, a javítási díja. Volt fenn valahol egy szalagkábel hibás Fz200-as 15 ezerért . . .
Úgy érzem, átvágott, és nyeregben érzi magát, mert kvázi tehetetlennek hisz.
-
simauser
tag
Sziasztok!
Vettem egy Panasonic FZ200-as fényképezőt. Amikor megjött, és kipróbáltam, azt fedeztem fel, hogy zoom esetén, ha 9-11-12 között megállok a zoommal, akkor "Rendszerhiba (zoom)" hibaüzenet fogad, amit csak a kamera ki - majd újra bekapcsolásával tudok "orvosolni". Illetve kétszer előfordult kapcsolja a kamerát ki-be üzenet is. Végállásig folyamatosan zoomolva, majd onnan, megállás nélkül vissza nincs gond, de a középen megállok, akkor a fent említett eset történik az esetek túlnyomó többségében (gond nélkül reprodukálom a hibát).
Az eladó a postát hibáztatja, és állítja, hogy nála semmi baj nem volt. Azt javasolta, próbáljak szoftverfrissítést csináltatni rajta, mert egy másik kameránál ezt megoldotta, ennek - vagy a javításnak - az árának a felét állja, és ez szerinte korrekt. De szerintem egy, vélhetően hardveres hibát, amit lehet, hogy nem is a posta okozott (ezt váltig állítja), nem fog egy ilyen megoldani.
Szeretném visszaküldeni, és visszakapni az árát, de erre a konkrét kérésre semmit nem reagál. Hacsak annyit nem, hogy majd legközelebb megtanulom, hogy ilyet nem rendelek gls-sel
(mpl volt amúgy).
Szerintetek milyen lehetőségeim vannak? 55 ezer + szállítási költség volt az ár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest