Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• simauser

tag

válasz domperke #3069 üzenetére

Köszönöm a választ!

Én nevetségesnek tartom, hogy valaki azt reagálja a postázásnál fellépő gondra ( és akkor feltételezve hogy nem eleve úgy adta fel, és egyáltalán, bármi baj volt a postázásnál ), hogy majd legközelebb megtanulom, mit rendelek postán . . . ez szerintem bicskanyitogató. Ezt írtam neki is, hogy hdd-k, notik, objektívek nem a boltba születnek . . .

A javítás feléhez meg annyit, hogy először szoftverfrissítést vagy javítást írt, aminek a felét állja, de ez később konkretizálódott, hogy a frissítés díja az ismerőse szerint 15 ezer, ennek a felét állja. Ha a gépnek - mint azt mástól én is utánakérdezősködtem - tényleg szalagkábel baja van (az objektívben), akkor ennek legalább a kétszerese, ha nem több, a javítási díja. Volt fenn valahol egy szalagkábel hibás Fz200-as 15 ezerért . . .

Úgy érzem, átvágott, és nyeregben érzi magát, mert kvázi tehetetlennek hisz.

• simauser

tag

Sziasztok!

Vettem egy Panasonic FZ200-as fényképezőt. Amikor megjött, és kipróbáltam, azt fedeztem fel, hogy zoom esetén, ha 9-11-12 között megállok a zoommal, akkor "Rendszerhiba (zoom)" hibaüzenet fogad, amit csak a kamera ki - majd újra bekapcsolásával tudok "orvosolni". Illetve kétszer előfordult kapcsolja a kamerát ki-be üzenet is. Végállásig folyamatosan zoomolva, majd onnan, megállás nélkül vissza nincs gond, de a középen megállok, akkor a fent említett eset történik az esetek túlnyomó többségében (gond nélkül reprodukálom a hibát).

Az eladó a postát hibáztatja, és állítja, hogy nála semmi baj nem volt. Azt javasolta, próbáljak szoftverfrissítést csináltatni rajta, mert egy másik kameránál ezt megoldotta, ennek - vagy a javításnak - az árának a felét állja, és ez szerinte korrekt. De szerintem egy, vélhetően hardveres hibát, amit lehet, hogy nem is a posta okozott (ezt váltig állítja), nem fog egy ilyen megoldani.

Szeretném visszaküldeni, és visszakapni az árát, de erre a konkrét kérésre semmit nem reagál. Hacsak annyit nem, hogy majd legközelebb megtanulom, hogy ilyet nem rendelek gls-sel :W (mpl volt amúgy).

Szerintetek milyen lehetőségeim vannak? 55 ezer + szállítási költség volt az ár.

Új hozzászólás Aktív témák