Új hozzászólás Aktív témák

• thomeef

őstag

Sziasztok,

loki0220 kollégától vásároltam egy Samsung A52s telefont, a hirdetés és a kommunikáció szerint 3 hónapos, még bőven garanciás Media Marktos vásárlással. Csütörtökön megérkezett a telefon, körbe celluxozva a saját dobozában, már ez elég igénytelennek tűnt. Garancia papír benne van, de tök üres, IMEI kód lekaparva, ráragasztva a doboz külsejére, csoda hogy a postázás közben nem potyogott le róla. Állítólag netes vásárlás volt, számla nincs, és kérésre sem kapok. Az úriember 1 napja keresi, de nem találja az emailjei között. Ennek ellenére már kétszer is megnyugtatott róla ha bármi lesz a telefonnal, ő intézi a garanciáztatást. Azt nem tudom hogyan, ha semmilyen dokumentációja nincs róla. Így továbbadni/eladni sem tudom. Semmim nincs a telefon előéletéről, se vásárlási helyszín, se dátum, se számla, se garancia. Elég szép felárat fizettem azért a garanciáért, ami nincs. Az úriember a nagy számlakeresésközben azért arra szakított időt hogy véglegesen törölje a hirdetést: [link] . Kicsit sem gyanús. Kérdésem hogy miért törölte az volt a válasz hogy véletlenül, jegelni akarta. A gond ezzel hogy már előtte napokkal jegelte a hirdetést, mivel már 10.30.-án el utaltam neki az árát. Így sem értékelni, sem jelenteni nem tudom, mert nincs hirdetés. Nem értem hogy miért van olyan opció a hardveraprón hogy hirdetés végleges törlése? Ez pont a csalóknak ad szabadutat a garázdálkodásra. Közel 16 éves teljesen clean PH-s pályafutásom alatt nem ért semmilyen pénzügyi kár. Idén ez a második, és mindkettő telefonvásárlás. Úgyhogy használt telefont többet a büdös életbe nem veszek az hétszentség.

Az utolsó üzenetváltásunk, gondolom, erre már nem fog reagálni semmit:

Köszi hogy legalább ide leírhattam. Úgy látszik tényleg csak 10+ éves, 100+ értékeléses emberektől szabad itt is vásárolni.

Új hozzászólás Aktív témák